Regal Vienez pe 18 decembrie la Palatul Copiilor

Daca va este dor de nemuritoarele valsuri ale lui Strauss, nu pierdeti spectacolul REGAL VIENEZ, care va avea loc pe 18 decembrie pe scena Palatului National al Copiilor din Bucureşti. Valsurile, dar şi ale secvente muzicale bine cunoscute, vor prinde viata sub bagheta legendarului dirijor Daniil Zaharov,   într-o interpretare care va deborda de pasiune şi culoare.
 
REGALUL VIENEZ va fi insufletit de vocea vibranta a Marinei Raddis – Prim solista a Operei Nationale din Chişinau, iar împreuna cu EASTERN ROYAL ORCHESTRA va sosi în țara noastra binecunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza, cel ce beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano, acordeonistul numarul 1 al lumii.
 
EASTERN ROYAL ORCHESTRA din Sankt Petersburg revine de mai bine de un deceniu în tara noastra. Condusa de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Rachenko din Moscova, orchestra internationala compusa din 27 de instrumentişti de prima clasa va întreprinde un turneu în marile  oraşe europene.
 
REGALUL VIENEZ este un spectacol foarte iubit, deoarece este genul de eveniment la care publicul devine parte din show. Prin dinamica extraordinara a reprezentatiei, orchestra cucereşte spectatorii, care se transforma în parte activa a showului, animând cu aplauze furtunoase evolutia spectacolului.
 
Dirijorul Daniil Zaharov explica: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmpla adesea ca spectatorii sa fie cei care dicteaza tempoul spectacolului, eu nefacând decât sa duc mai departe spre orchestra indiciile lor.”
 
http://youtu.be/-mSCsMja3Nk
http://youtu.be/hbALzoy8L3w
 
Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe www.bilete.rowww.biletoo.ro, www.blt.rowww.startickets.ro şi www.ticketstore.ro

0 comentarii: