Cristi Dumitrescu's DrumTallica pe 30 octombrie la B52

Cristi Dumitrescu este cunoscut drept fiul lui Nelu Dumitrescu, celebrul tobosar al formatiei Iris. Si cum aschia nu sare departe de trunchi , Cristi a ajuns tobosar, unul foarte bun. L-ati putut urmari pe scena alaturi de Voodoo, Domination cat si alte proiecte inedite.

Pasiunea sa pentru formatia Metallica nu este deloc una ascunsa, ci dimpotriva. Iar cum lucrurile bune pornesc din pasiune, pe 30 octombrie sunteti invitati la Club B52 pentru debutul celui mai nou proiect semnat Cristi Dumitrescu, intitulat DrumTallica.

Ce inseamna DrumTallica? Inseamna ca vom avea primul drum tribute din Romania. Un tribut dedicat exclusiv formatiei Metallica. Pe scena vom avea un set de tobe..si foarte, foarte multa energie. Cristi va trece in revista un numar impresionant de piese Metallica pe care le va interpreta intr-un mod inedit, nu doar ca tehnica cat si ca atmosfera si show scenic.

Si daca inca sunteti indecisi, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos pentru a vedea ce se va intampla pe 30 octombrie la Urban Metal 7.

Evenimentul incepe la ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei. Ca de fiecare data, afterparty pana la orele diminetii.

0 comentarii: