Dj Jazzy Jeff & Skillz, Subcarpati, Vlad Dobrescu - Atelierul de Productie

DJ JAZZY JEFF & SKILLZ, Subcarpați, Vlad Dobrescu@Atelierul de Producție

THE FRESH prezintă
DJ JAZZY JEFF & SKILLZ
Subcarpaţi
Vlad Dobrescu (DJ Set)
Date: 17.10.2013
Doors Open: 20.00
Venue: Atelierul de Producție
Venue address: Splaiul Unirii 160
The Fresh pregătește un nou show marca DJ Jazzy Jeff în Romania, pe 17 Octombrie. Laureat al premiilor Grammy și partener al lui Will Smith aka The Fresh Prince, Jazzy Jeff se întoarce pentru o alta noapte fantastica in Bucurest . Alături de el, pe scenă, va fi prezent prietenul și MC-ul său Skillz.
Subcarpati vor susține concertul de deschidere, proiect coordonat de Bean MC, care aduce întâlnirea fericită a hip-hop-ului cu sound-ul nostalgic folcloric, pe fondul unor puternice mesaje sociale, într-un stil unitar, atât de îndrăgit și unic. Dj setul de încălzire va fi făcut de Vlad Dobrescu.
Evenimentul va avea loc la Atelierul de Product ie, local ieșit din renovare, îmbunătățit cu un sistem de ventilație puternic și o sonorizare pe măsura. Show-ul va începe la ora 20:00.
DJ JAZZY JEFF
Philadelphia, PA
http://www.djjazzyjeff.com/
https://www.facebook.com/djjazzyjeff
http://www.twitter.com/djjazzyjeff215
http://www.vimeo.com/djjazzyjeff
https://myspace.com/djjazzyjeff
Din 1985, DJ Jazzy Jeff ne-a uimit cu abilitățile sale fără cusur de turntable, de producție inovatoare și versatilitate muzicală. De la succesul "DJ Jazzy Jeff și Fresh Prince" cu partenerul Will Smith. A fost apreciat de critici pentru producția sa "A Touch of Jazz", Jeff dovedind de-a lungul timpului, că el va fi întotdeauna o forță de recunoscut a industriei. Continuă să reprezinte industria cu proiectele sale solo, colaborările, mixtape-urile și spectacole live. Dragostea sa pentru muzica strălucește prin tot ceea ce face.
De-a lungul carierei sale, DJ Jazzy Jeff a obținut multe realizări, inclusiv Campionatul DMC și multe premii muzicale și nominalizări la premiile Grammy și americane. Duo-ul va purta publicul printr-o călătorie muzicală prin amestecarea diferitelor stiluri de la cele netezi de funk și hip hop de școală veche la sunetul agitat al breakbeat-ului și neo soul classic.
Cel mai cunoscut produs al celebrului producători american este mixtape-ul ce poartă același nume ca piesa de succes ”Summertime”. Reușita primului volum a făcut posibil ca produsul să ajungă la cea de-a patra ediție. Mixtape-ul creat împreună cu MICK(cunoscut și Mick Boogie) poate fi ascultat la link-ul de mai jos.
http://www.djjazzyjeff.com/archives/music/summertime-4
TICKETS / BILETE:
EN: Tickets have been made available for presale, starting September 23rd at the price of 25 lei and can be bought throught : www.myticket.rowww.eventim.rowww.blt.ro,www.biletoo.rowww.iabilet.ro and www.bilete.ro and in all Romanian Post Offices and Inmedio Stores marked Bilete.ro and Germanos Stores. At the entrance gate the price will be 35 lei.
*Partner Shops: Cube Shop and H20 also have tickets available
RO: Biletele au fost puse în vânzare de luni, 23 Septembrie la prețul de 25 de lei și vor fi disponibile în rețele www.myticket.rowww.eventim.rowww.blt.rowww.biletoo.ro,www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos. La intrare prețul acestora va fi de 35 de lei.
*Magazinele partnere: Cube Shop si H2O au bilete disponibille
SPONSORI / SPONSORS:
- GROLSCH
http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
EN: ACCESS IS STRICTLY FORBIDDEN FOR PEOPLE UNDER 18!
RO: ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

0 comentarii: