Studio Martin: Loco Dice - 2 noiembrie

Nu se intâmplă foarte des ca un Dj sau  un producător să stimuleze atât de bine imaginația publicului, așa cum o face Loco Dice în timpul prestațiilor sale.
DJ-­‐ul german este un artist care reușește să potrivească, printr-­‐o abordare muzicală directă, întocmai ca într-­‐un puzzle, cele mai intangibile emoții.
Vino sămbătă, 2 noiembrie 2013, la Studio Martin, pentru a-­‐l asculta pe Loco Dice, alături de colegul său, Alexkid.


Prin seturile și producțiile sale la label-­‐uri precum M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty sau Cocoon, Loco Dice și-­‐a  consolidat o poziție de necontestat în muzica electronică printr-­‐un flow eclectic de beat-­‐uri hip-­‐hop și bass, aplicate elegant publicului cu o versatilitate neobișnuită și o tehnică perfectă. Să nu credeți că fuziunea de perspective muzicale este accidentală, administratorul Desolat, Loco Dice, cu temperamentul său mercurial, își poate lasa gândurile să curgă, transpunându-­‐le într-­‐o realitate artistică.
Seturile lui sunt orchestrații spontane, create în concordanță cu vibe-­‐ul transmis de  locațiile și publicul care participă la party-­‐urile din întreaga lume. În 2002, DJ-­‐ul german și-­‐a început parteneriatul cu Martin Buttrich, colaborare care a dus la  piese ca “Phatt Dope Shit”, “Menina Brasiliera” și “Seeing Through Shadows”, producții în care se simte prezența stilului  inconfundabil Loco Dice.


JUST  ROLL  THE DICE! Ascultă-­‐i muzica, imaginează-­‐ți efectele cinematografice pentru fiecare sunet în parte și vei înțelege cum o piesă muzicală construită cu migală poate da naștere în câteva secunde unei adevărate fantezii.
Join FB event: https://www.facebook.com/events/166429693559708/
☎ REZERVĂRI MESE: 0733MARTIN
INTRARE: 50 RON până în ora 00:00, 70 RON după ora 00:00

0 comentarii: