Ultimele bilete disponibile la concertul Mircea Vintila din 1 noiembrie

MIRCEA VINTILA aduce savoarea Bucurestiului de altadata la Hard Rock Cafe, vineri,  iar iubitorii de acorduri nostalgice s-au grabit sa isi ia bilete:  sunt deja epuizate biletele VIP si cele din categoria 1. Pentru concertul programat pe 1 noiembrie mai sunt in vânzare doar bilete din categoria 2, la preţul de 40 lei, cu loc in sala.
 
In miezul toamnei, Lordul John vine sa incalzeasca inimile si sa invaluie publicul in dulci acorduri de chitara ce istorisesc povesti de iubire, de astazi si de alta data. Cu fermecul sau caracteristic, MIRCEA VINTILA isi invita spectatorii la concertul din Hard Rock Cafe, pentru o incursiune muzicala intr-o lume plina de culoare, in care tablourile din Bucurestiului interbelic alterneaza cu cele din involburata perioada hippie sau cu cele pe deplin ancorate in realitatea cotidiana.
 
In concertul programat pe 1 noiembrie trubadurul boem al Micului Paris isi va rasfaţa pe cei imbracaţi cu „blugii bleu-jandarm” cu cele mai iubite hituri din repertoriul sau;  acordurile ii vor purta pe cei prezenţi pe „Strada Popa Nan sau pe la „Hanul lui Manuc,” iar „Miruna” va insufleţi din nou celebra camasa de noapte, pe scena din Hard Rock Cafe, pe 1 noiembrie.
 
MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament ce ii este alaturi de aproape 10 ani.
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, in oficiile Postei Române, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.ro, www.bilet.rowww.bilete.ro,  si www.myticket.ro
 
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

0 comentarii: