Expirat: King Size Drinks - Bass Turbat Live - 24 octombrie

KING SIZE DRINKS NIGHT @ EXPIRAT
Joi, 24 octombrie – BASS TURBAT - LIVE

 
Seara King Size din Expirat se aventurează pe teritoriul live-urilor electronice.
Nu în orb. Ştim pe ce mizăm: frecvenţe joase, riff-uri grele, percuţii tăioase, mâini ridicate în aer. Şi ştim un live-act capabil să livreze tot ce se găseşte pe lista de mai sus.
 
Joi pe 24 octombrie, King Size Drinks Night se desfăşoară sub comanda BASS TURBAT. Live, la primul concert din această toamnă şi...la prima vizită pe scena din Expirat.

După concert, UNLOCKA şi HARDPLAY continuă petrecerea până dimineaţă şi pregătesc o repriză lungă de dat cu forţă în difuzoare.

Iar după cum este deja stabilit, greutatea başilor se echilibrează cu King Size Drinks - cele mai populare băuturi din Expirat în doză dublă: 0,6 litri la preţ de 0,3, toată noaptea.

Despre Bass Turbat:
 
Bass Turbat este un proiect de muzică electronică apărut în capitală în 2011 la iniţiativa lui Unlocka – unul dintre cei mai activi DJ-i şi promoteri de pe scena locală Bass Music.
 
După o perioadă de doi ani în care Bass Turbat a însemnat Drum&Bass şi Dubstep mixate pe scenele celor mai importante festivaluri de muzică electronică şi în majoritatea oraşelor mari din ţară, colectivul a făcut următorul pas logic, introducând în ecuaţie noi membri şi instrumente.
 
În prezent Bass Turbat este un colectiv live ce îi include pe: Unlocka – DJ, Hardplay – sintetizatoare, Shega – chitară, MAD – tobe şi Dru Klein – MC. Primul single al trupei, „Roşu Închis”, featuring Junkyard – vocalul ROA –, a fost lansat în mai 2013 pe Radio Guerrilla şi a reprezentat o premieră ce a propulsat Bass Turbat pe scenele festivalurilor: Solid Like Rock, B’Estfest, Maraton Festival sau Urban InFusion.
 
În prezent colectivul lucrează din greu la primul album de studio, alături de nume grele ale scenei underground locale.
 
www.facebook.com/bassturbat x www.youtube.com/bassturbat x www.soundcloud.com/bassturbat
 
www.facebook.com/events/1403400809890958
 
Ora: 22:00
Intrare: 10 lei – un shot inclus
King Size Drinks: all night long
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: