Conferintele GensDuBien #1: Dan Perjovschi - 22 octombrie

Marți, 22 octombrie, de la ora 20:00, în cadrul primei ediții a Conferințelor GensDuBien, vă invităm la o seară dedicată unuia dintre cei mai importanți artiști contemporani: Dan Perjovschi.

Invitat să expună în cele mai mari instituții de artă ale lumii, premiat cu distincții importante și cetățean de onoare al orașului Sibiu din 2009, domnul Dan Perjovschi este și unul dintre liderii de opinie cu un rol important în societatea românească, fiind ilustrator și autor de articole pentru Revista „22“ din Bucureşti.

Lucrările sale de artă, aflate temporar pe pereţii muzeelor sau ai altor spaţii contemporane din lume, reprezintă o combinaţie inedită, după cum singur declară: .„Am 12 ani de școală academică de artă, iar felul în care desenez (mixtură între desen de presă, grafitti, artă brută, comics şi desen de copii) e o reacţie împotriva regulilor şi structurilor înţepenite şi a unui mod greşit de-a înţelege arta”.

Așadar, marți, 22 octombrie, de la ora 20:00, vă invităm la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr. 5) pentru o discuție deschisă, o radiografie a societății și a vremurilor în care trăim, văzută prin filtrul personal al unui mare artist.

Pentru detalii și rezervări, ne puteți contacta la 0727.929.583 (Dani Simion) sau gensdubien@gmail.com.

0 comentarii: