Concurs: Studio Martin pres. Karmon & Capote - 9 noiembrie

[Later Edit] Castigatorii sunt : Claudia Bacanu si Andreea Hau. Numele voastre se vor regasi pe lista de la intrare, valabila pana la ora 24:00.

Studio Martin si Urban Things te invita la concurs. 2 invitatii duble pentru evenimentul ce il are ca invitat pe Karmon, in 9 noiembrie in Studio Martin isi asteapta posesorii.

Tot ceea ce trebuie sa faci este:
- 'Like' la pagina oficiala Urban Things
-  sa ne lasi pe FB un mesaj cu textul: " Studio Martin pres. Karmon".


Castigatorii vor fi alesi prin random.org 

Concursul se incheie pe 7 noiembrie ora 24:00. Castigatorii vor fi anuntati pe 8 noiembrie.


STUDIO MARTIN
Sambata, 9 noiembrie 2013
Rezervari mese: 0733MARTIN
Entrance:
20 lei inainte de ora 00.00 || 30 lei dupa ora 00.00

Unul din cei mai apreciați DJ-i ai momentului, Karmon, revine în atenţia amatorilor de muzică electronică, fiind invitatul special al petrecerii care va avea loc la Studio Martin, sâmbăta, 9 noiembrie 2013.

Karmon este născut în Olanda, dar după cum spune chiar el este “jumătate Moluccan (Insulele Maluku din Indonezia), puţin polonez şi puțin olandez”. Sângele Moluccan i-a adus o contribuţie majoră în muzica pe care o produce, deoarece majoritatea membrilor familiei cântă la instrumente, iar muzica a fost o parte importantă din viaţa lui încă din copilărie când a experimentat tobele și chitara. După “Turning Point”, au urmat producţii care au ocupat încă de la lansare primele poziţii în topurile internaţionale: “Wowshit”, “Feel it”, “Take my hand” sau “Where I stand”.

Debutul ca producător a avut loc în 2012 când, în numai câteva luni, producțiile sale au ajuns în topurile de gen și l-au adus în sânul familiei “Diynamic” alături de Solomun, H.O.S.H.. Thyladomid, Adriatique, Uner, iO, Markus Homm, Coyu, Trickski și Misstress Barbara.
Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru care nu trebuie să ratați petrecerea de sâmbătă, 9 noiembrie, la Studio Martin.

༜ KARMON [diynamic]
༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜
www.karmon.nl
www.facebook.com/karmonmusik

༜ CAPOTE
༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜༜
 

0 comentarii: