Sanem Kalfa - vocea Jazzului Orientului, pentru prima oara in Romania!

In cadrul serilor MooNDay – Jazz, Blues and More, clubul Puzzle are bucuria de a gazdui pe scena un proiect de jazz international: Sanem Kalfa & George Dumitriu

This was contemporary music making of the highest order, with the stunning vocals of Sanem Kalfa finessing their already intoxicating brew with a beguiling approach that found common ground between plaintive folk and excitable jazz harmonies.
(Jazzwise Magazine, England)

..a fine, and, for many new sound in music (Jazznyttred, Norway)
Castigatoare a editiei 44 a prestigiosului Concurs Vocal International de Jazz de la Montreux, cantareata Sanem Kalfa gaseste un limbaj propriu in improvizatie, pastrand o amprenta puternica a muzicii traditionale natale turcesti. Colaborarea sa cu chitaristul si compozitorul roman George Dumitriu a inceput in Olanda si are o durata de peste 7 ani, cei doi experimentand multe ramuri muzicale de referinta, de la jazzul traditional si bossa nova la improvizatii. Experienta aceasta le-a adus celor doi o muzica foarte personala, caracterizata de melodicitate orientala, dinamica larga, momente explozive, armonie complexa, lirism si contraste.
Aceasta prima aparitie a celor doi in Romania coincide cu lansarea discului Nehir (A.K.Music)
Sanem Kalfa (Turcia/Olanda) - vocal, loops
George Dumitriu (Romania/Olanda) - chitara, laptop


28 octombrie, ora 21:00
4 noiembrie, ora 21:00
Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet: 25 de lei

0 comentarii: