Cirque du Soleil revine la Bucuresti cu spectacolul Alegria

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Alegría la Bucureşti! O producţie îndelung aplaudată în întreaga lume, cu doar 5 reprezentaţii, zilnic începând de pe data de 5 până pe 8 septembrie inclusiv, la Romexpo, Pavilionul Central.

Bilete în avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club până pe 12 decembrie. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi prioritate la cumpărarea  biletelor, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, accesaţi www.cirqueclub.com.

Din 13 decembrie, începând cu ora 09.00 am, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg exclusiv în Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/alegria sau pe www.eventim.ro. Pana pe 12  ianuarie 2013, clienţii Orange pot cumpăra bilete în Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai puţin VIP.  Reducerea se aplică exclusiv clienţilor Orange.

Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă. Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii elegante, aproape eterice.

Alegría include acrobații uluitoare, incluzând numărul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatică, şi numărul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi se balansează la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginați-vă două interprete agile ce readuc la viață arta mongolă a contorsionării şi artiști jonglând cu cuţite în flăcări pe lângă corp în ritmicul și periculosul Dans al Cuţitelor de Foc. Vibraţia tinereţii este însufleţită de alertul Power-Track, o demonstraţie  genială de coregrafie sincronizată și sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În Barele Ruseşti, artiștii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase și răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor. Alegría este mai mult decât un spectacol... este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele.

Sponsori si parteneri
Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.

Despre Cirque du Soleil:
Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Despre Orange
Orange este lider de piaţa in România cu 10,243 milioane de clienţi şi venituri de 680 milioane de euro la 30 septembrie 2012. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 227 milioane de clienţi pe cinci continente. Orange ofera o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază pâna la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile. Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

LOCAŢIE:  
Romexpo, Pavilionul Central

Program (5-8 septembrie 2013)
Joi, 5 septembrie, orele 20:00
Vineri, 6 septembrie, orele 20:00
Sambătă, 7 septembrie, orele 20:00
Duminică, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00

BILETE:
Adulţi
VIP: 500 RON
Premium: 350 RON
Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultaţi harta ataşată)

Copii (până la 12 ani, inclusiv):
VIP: 350 RON
Premium: 245 RON
Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultaţi harta ataşată)

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

1 comentarii:

Anonim | 13 decembrie 2012 la 07:38

Unde este harta atasata cu locurile din sala?