Celelalte Cuvinte lanseaza,in premiera, 3 piese acustice, pe Rock FM

Trupa Celelalte Cuvinte va lansa in cadrul matinalului de maine, de la Rock FM, trei piese acustice, in avanpremiera concertelor “Trup si suflet”, ce vor avea loc in lunile septembrie si octombrie, la Oradea si Bucuresti.

Lansarea va avea loc la ora 9.00 si va fi insotita de o interventie live din partea solistului Calin Pop. Cei de la Celelalte Cuvinte au reorchestrat pentru prima oara piesele Scrisori iubite, Stem si Cina dragonului, in varianta acustica, pentru ca publicul sa poata “gusta” din atmosfera concertelor de la Oradea si Bucuresti.

Este pentru prima oara cand, in cei 31 de ani de cariera, trupa Celelalte Cuvinte inregistreaza piese in varianta acustica. Este un moment special, drept urmare va invitam sa fiti alaturi de noi maine dimineata.”, spune Calin Pop.
Dupa lansare, piesele se vor putea asculta online, pe www.rockfm.ro, dar si pe facebook.com/celelaltecuvinte sau pe pagina oficiala YouTube.

Va reamintim ca Celelalte Cuvinte pregatesc doua concerte acustice, sub conceptul “Trup si suflet”. Primul eveniment va alea loc la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat, incepand cu ora 20.00. Cel de-al doilea va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie, ora 20.00

Biletele pentru concertul de la Bucuresti se gasesc in Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
Concertele acustice „Trup si suflet” prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție este intregit de cel al pianului și de vocea solistului Calin Pop. Ineditul abordarii se face simțit nu doar in plan muzical. In note de sobrietate și eleganța, conceptul intregului spectacol este unul nou.

Trupa invita fanii și iubitorii muzicii rock la doua evenimente speciale: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat mareției muzicii.

0 comentarii: