Urban Metal #1 la B52 - Concert Goodbye To Gravity si Days of Confusion


Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie, in fiecare miercuri, ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52.

Asadar, pe 25 avem invitate doua trupe etalon ale scenei moderne de metal in Romania, Days Of Confusion si Goodbye To Gravity!

DAYS OF CONFUSION activeaza din 2009 si se manifesta muzical in perimetrul metalului alternativ si post grunge. La finalul anului trecut trupa a lansat primul EP  – “Seeds” si a fost recompensata cu premiul pentru cel mai bun debut in cadrul Metalhead Awards 2012. Vara anului 2013 a marcat aparitii ale trupei la evenimente cu renume, BESTFEST, si Rockstadt Extreme Fest. Trupa pregateste si un nou videoclip a carui lansare este programata pentru toamna acestui an.



GOODBYE TO GRAVITY este o trupa de metal din Bucureşti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal Thunderstorm (care au cantat în deschiderea multor nume "cu greutate" precum Judas Priest, Manowar, Helloween, Rage, Evergrey etc.) si castigatorul editiei 2008 a concursului TV "Megastar", Andrei Galut. Goodbye To Gravity este in acest moment singura trupa din Romania participanta la celebrul festival Summer Breeze, rezultat al lansarii unui album ce a fost cotat cu note de 10 si a adus trupei si un trofeu la Metalhead Awards 2012.


Pretul unui bilet este de 15 lei. Afterparty cu Buvnitz pana la orele diminetii!

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.

0 comentarii: