Dancing Bucharest - expozitie foto & curs de dans cu Judith State

Din 20 septembrie Incepe stagiunea de toamna la The ARK Bucuresti
 
20 de fotografii apartinand fotografului Dani Ionita din proiectul Dancing Bucharest cu dansatori pe care probabil ii recunoasteti din spectacolele seriei Miscarea de Vineri.
https://www.facebook.com/dancing.bucharest
"Am inceput cu fotografia de dans la spectacole. Nefiind un fotograf de studio, nu eram foarte multumit de fundalul negru si uniform, care nu dadea individualitate capturilor si aveam senzatia ca toate sunt la fel. Totul s-a schimbat cand am mutat scena in spatiul urban, iar frumusetea si eleganta dansatorilor au inceput sa innobileze orasul. Atunci am simtit ca fotografiile/clipurile divorteaza de banal, capata valoare si incep sa intre in memoria colectiva. Un oras viu, spontan, arhitectura si geometria urbei, da inspiratie creatoare si placere, nu un studio plat." Dani Ionita

Din vanzarea fotografiilor vom sustine alte evenimente de dans contemporan.

La ora 20.00, dupa ce ati admirat fotografiile, sorbind un pahar de vin, Judith State - http://judithstate.com/ - va asteapta cu un curs de dans contemporan de o ora jumatate, inclus in bilet, teaser pentru viitoarele cursuri care vor incepe in aceasta toamna la The Ark. Luati-va haine comfortabile si veniti sa simtiti, sa experimentati liber, sa dansati!
Judith State este un dansator profesionist a carui mentalitate este directionata catre o abordare cat mai complexa si diversificata a miscarii si stilurilor de dans si o fuziune armonioasa intre aceste componente diverse si aparent contrare, muzicalitate si interiorizare. Dorindu-si permanent experiente noi cauta sa calatoreasca, sa cunoasca si sa lucreze cu diferiti coregrafi al caror stil variaza de la dans contemporan la jazz, street jazz si hip-hop, pregatindu-se atat in New York (Broadway Dance Center), Londra si Gothenburg cat si in tara. Fondeaza DaDans, program prin intermediul caruia dansatorii profesionisti de dans contemporan au acces anual la un program intensiv de pregatire cu coregrafi internationali. Printre coregrafii de dans contemporan cu care a avut bucuria sa lucreze si sa se pregateasca sustinut se numara Massimo Gerardi, Brice Mousset, Dana Foglia, Travis Wall si Billy Bell, iar Luam, Jared Grimes, Jared Jenkins, Derrek Mitchell, Candace Brown, Derrell Bullock, Neil Schwartz, Hollywood si Joanna Numata pe stilurile street-jazz si hip-hop.

Biletele pot fi achizitionate la intrare si vor fi puse in curand in vanzare si pe bilet.ro. Costul este de 30RON.
Rezervari: 0746202400

Sa recapitulam:

FOTOGRAFII->VIN->CURS DE DANS->VIN
FOTOGRAFII->VIN->CURS DE DANS->VIN
FOTOGRAFII->VIN->CURS DE DANS->VIN 

 
FB event: https://www.facebook.com/events/534632769942092/

0 comentarii: