Morcheeba au lansat clipul piesei "Gimme Your Love"

Cu mai putin de o luna inainte de lansarea celui mai nou disc, "Head Up Rising", trupa Morcheeba a lansat clipul primului extras pe single de pe album: "Gimme Your Love".

Poti urmari clipul aici si dorim sa iti reamintim faptul ca trupa Morcheeba va reveni in Bucuresti pe 11 decembrie in cadrul unui concert organizat de Events ce va avea loc la Arenele Romane in cort incalzit.

Miercuri, pe 11 decembrie, accesul în Arenele Romane va fi permis începând cu ora 19.00, iar concertul va începe de la ora 20.00. Cortul este încălzit.
Biletele s-au pus deja in vanzare dupa cum urmeaza: 
Începând cu data de 23 septembrie, biletele sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Golden Ring) și 120 lei (Regular). 
În ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) și 150 lei (Regular). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. 

0 comentarii: