White Walls lanseaza noul album pe 10 octombrie la Silver Church



White Walls te invita pe 10 octombrie la Club Silver Church pentru un concert eveniment ce marchează lansarea lui Escape Artist, al doilea album din cariera grupului constantean.

Escape Artist incheie o pauză discografica de 3 ani, perioadă în care trupa a susținut numeroase concerte, atât în țară cât și peste hotare, unde a ajuns revelația festivalului olandez ProgPower. Lansarea acestui disc a fost special programată pentru data de 10 octombrie, aceeasi perioadă cand in 2010 a fost lansat și albumul Mad Man Circus.

Cele 13 piese incluse pe disc reprezintă o călătorie, atât conceptual cât și la nivel de compoziție și înregistrări, albumul purtând amprenta a trei studiouri cu renume - Next Dog Studio (București), Luna Recording Studio (Cluj-Napoca), unde Oliver Vegh a fost responsabil pentru înregistrarea vocilor, și NoCity Studio (București).

Iar pentru că întregul concept White Walls a căpătat rapid o identitate unică, echipa implicată în acest proiect rămâne aproape neschimbată. Înregistrările și mixajul sunt semnate de același Marius Costache (www.mariuscostache.ro), în timp ce masterizarea i-a revenit de această dată lui Alan Douches (www.westwestsidemusic.com), cunoscut pentru colaborări cu nume de top precum Killswitch Engage, Mastodon, Kvelertak, Sepultura sau The Black Dahlia Murder. Din această echipă face parte și Mihnea Ioan Grecu (Xlab Solutions), "al cincilea membru" White Walls, a cărui susținere este și de această dată prezentă în mod necondiționat.

Showul din Silver Church va include un show vizual impresionant, construit pe baza noului concept muzical.


"Escape Artist simbolizează evadarea din lumea reală într-o lume imaginară, acolo unde totul este posibil. Se poate spune că artistul își creează univers după univers. Însă artistul este în esență om, iar încercarea sa de a crea universul ideal are ca urmare o serie de erori în 'construcție'. Fiecare piesă reprezintă o stare trăită de acest artist, un om visător, bipolar, personaj ce trece rapid de la agonie la extaz, de la calm la disperare. Albumul în sine este o călătorie către cele mai întunecate gânduri, o luptă cu monștrii din interior, o proiecție a rolului trăit în fiecare piesă.' declară solistul Eugen Brudaru.

Grafica este din nou semnată de Costin Chioreanu (Twilight13Media), ale cărui talent și imaginație redefinesc conceptul grafic creat acum trei ani.

Invitatii speciali ai serii sunt Breathelast (București) și Subliminal Damage (Iași).

Evenimentul va incepe la ora 20:00, iar prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se pot găsi doar la intrarea in club, in seara concertului. Tot in seara evenimentului veti găsi și noul album la standul de merchandise oficial, alături de noi modele de tricouri, hanorace și long sleeves

0 comentarii: