Colectiv: TC, Gojira & Planet H, Phlo Da Shaolin, Dj Snow & Amon

TC (UK) // Gojira & Planet H // DJ Snow + Phlo Da Shaolin + Amon
Expoziție de fotografie Mihai Țuțu – ”The Truth”

TC este unul din paradoxurile contemporane care împacă underground-ul, fără compromis la capitolul respect, dar a bombardat și mainstream-ul fără nicio jenă. Acest băiat din Bristol cu nerv pentru bass a rupt atât remixând imnuri de underground, cât și producând bestialități sonore de d`n`b. Elementul lui distinctiv și interesant este că obișnuia să tragă și voci pentru piesele sale, ajungând astfel să colaboreze pe vocal chiar și pentru primul album Pendulum (”Hold Your Color”), obicei pe care l-a perpetuat până astăzi. TC ia premii de la BBC Radio, e apreciat de Rihanna, dar l-a remixat și Caspa. Bravo lui! Noi îl așteptăm în Colectiv pe 21 septembrie.

Gojira & Planet H au produs împreună în prima jumătate a lui 2012 piesele “Dă-i mai tare” (feat. DOC) și “Fugi” (feat. Deliric) – două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România. Gojira, predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, organizează prestații care oferă ascultătorilor un plus de adrenalină. Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică. Cel mai recent Gojira și Planet H au lansat împreună cu DOC și Deliric videoclipul noului lor single, “Fac Ce-mi Place”.

DJ SNOW, Phlo Da Shaolin și AMON s-au organizat în varianta acestui trio la ediția de anul trecut a festivalului Best`Fest. DJ Snow a fost tributar d`n`b-ului încă din 1998, când acest gen era practic inexistent în România. A împărțit pupitrul cu Pendulum, Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Netsky, Camo & Krooked și mulți alții. Phlo traversează granițele între producție, DJing și beatbox sau MCing cu mare lejeritate, axat în ultima perioadă în mod special pe bass music. Zice că nu face compromisuri și, cel mai interesant: este exotico-eclectic. Pe tot parcursul interacțiunii lui cu publicul din spatele pupitrului, Amon a avut grijă să intuiască atent elementele cheie care fac oamenii să fie responsivi când ies să danseze și continuă demonstrația de fiecare dată când se bagă la pus muzică.

Colectiv continuă sezonul de evenimente și prin prezentarea expoziției de fotografie ”The Truth” a lui Mihai Țuțu. Lucrările au fost prezentate anterior și la Noaptea Albă a Fotografiei, iar de pe 14 septembrie până pe 13 octombrie, Colectiv găzduiește instalațiile artistului bazate pe fotografie de nud și adăugarea unui element surpriză.
Colectiv: noi și voi.
@colectivro pe Instagram
Bilet: 25 lei

0 comentarii: