Incep inscrierile pentru scoala Actoriedefilm.ro



ACTORIEDEFILM.RO, școala înființată de Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol anunță înscrierile pentru o nouă sesiune de ateliere de actorie de film. Înscrierile încep pe 15 octombrie 2013 și se finalizează cu continuarea filmului Love Building. După succesul din primul weekend cu 10.200 de spectatori, pelicula "Love Building" repetă performanța și în săptămâna a doua de proiecție, ajungând la 20.000 de spectatori. Filmul produs de Actoriedefilm.ro  este un fenomen rar întâlnit în industria cinematografică autohtonă, fiind cel mai bine vândut film românesc independent.
 
Cursanții vor afla de la profesioniști din domeniu ce înseamnă asumarea unei situații în film și ce presupune cu adevărat munca pe un platou de filmare, dar și ce așteptări au regizorii și producătorii de la actorii cu care lucrează. O parte dintre absolvenți vor juca alături de profesorii lor în filmul Love Building 2, a cărui filmare este programată în primăvara 2014.
Inaugurat în primăvara 2010, proiectul este dedicat atât actorilor profesioniști, cât și amatorilor, clasele fiind organizate în funcție de pregătirea în domeniu. În primele șase sesiuni au participat peste  100 de cursanti și au fost realizate 12 scurt metraje regizate de Constantin Popescu, Paul Negoescu, Vladimir Dembinski, Tudor Giurgiu, Iulia Rugină, Jesus del Cerro și lung metrajul  Love Building, în regia Iuliei Rugină, ce a fost lansat în cinema pe 13 septembrie 2013.
 
Mai multe detalii despre atelier, înscriere și program sunt disponibile pe site-ul  școlii, www.actoriedefilm.ro

0 comentarii: