Florin Dobre vine la RFTB 25 - 28 septembrie

Va  invitam in perioada 25-28 septembrie la RFTB – Salon Profesionist al industriei modei 

 (Adresa Exporom: Strada Biruinței, nr 98, oraș Pantelimon )

Pentru prima data in Romania, va avea loc in aceasta toamna UN SALON PROFESIONIST al industriei modei, un salon dedicat tuturor celor care activeaza in fashion si in toate domeniile conexe.



Designerul Florin Dobre va fi prezent in cadrul acestui salon alaturi de SOCIETATEA DOROBANTUL SA unde va prezenta ,,DULAPUL CU ATITUDINE“.

Coolness, atitudine, imbracaminte, creativitate, accesorii, fresh, eye catching, simboluri. Date pe care le-am pus la un loc si astfel s-a nascut intr-un mod natural momentul "Dulapul cu atitudine". Designerul  Florin Dobre va prezenta o tinuta completa -  haine, accesorii si tot ceea ce este necesar a avea un barbat in dulapul sau ori in valiza de voiaj. Scopul acestei actiuni este de a arata tinerilor un alt mod de abordare pentru a deveni  un barbat cu atitudine.



Va fi un inceput de campanie, dulapul va fi in diferite locatii, va fi mutat in locurile preferate de noi dar si in locuri unde va fi dorit.
Si de aceasta data , Florin Dobre continua colaborarea si promovarea tesaturilor romanesti mergand in parteneriat cu Societatea Dorobantul SA, societate romaneasca cu traditie din 1886

0 comentarii: