Vita de Vie - jam session inedit@Hard Rock Café, concert transmis live pe Samsung Smart TVVita de Vie va oferi, in aceasta seara, de la ora 9, in Hard Rock Cafe, un jam session de exceptie cu toate piesele deja reorchestrate in varianta acustica ce vor avea parte de o cu totul alta infatisare fata de concertul de lansare de la Teatrul National.

Vino sa asculti Vinolamine, Liber, Basul si cu toba mare, Varza sau Iamma asa cum nu le-ai mai auzit vreodata.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune piese Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?
Biletele costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.
Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.
www.facebook.com/vitadevie
www.vitadevie.ro
 
Un eveniment prezentat si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro

0 comentarii: