Cristi Hrubaru va prezenta eventul Trooper & Iris de la Arenele Romane

Repetitiile se intetesc, iar pas cu pas se pun la punct toate detaliile pentru showul Trooper & Iris care va avea loc la Arenele Romane.

Vineri, pe 5 aprilie, veti asculta o ora de piese Iron Maiden si o ora de piese Trooper, urmand ca punctul culminant al showului sa fie reprezentat de momentul in care pe scena se vor afla atat membrii Trooper cat si formatia Iris. 
Concertul de la Arenele Romane va insemna o veritabila punte intre generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. Iar momentul va fi punctat chiar de DJ-ul Rock FM Cristi Hrubaru.

 

Colaborarea dintre indragitul DJ Rock FM si Trooper nu se opreste insa aici: Cristi Hrubaru si baietii de la Trooper au dat deja startul unei alte misiuni, ce are ca obiectiv gasirea protagonistilor pentru urmatorul videoclip Trooper. Cei care vor fi selectati vor aparea in clip alaturi de Trooper & Cristi Hrubaru (Rock FM).
 
 
Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook a formatiei Trooper: click aici

Bilete pentru concertul „An Iron Tribute” din Bucuresti sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costa 15 lei.
In deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor canta 9,7 Richter si Strip Joint.

0 comentarii: