On Air Music Awards si Grammy Awards au in comun acelasi audit

Firma de consultanta Deloitte s-a alaturat echipei de organizare a On Air Music Awards si va coordona centralizarea voturilor juriului, prin numararea lor in mod independent.
Nominalizatii au fost selectati pe baza difuzarilor radio si TV, iar castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu de peste 30 de profesionisti din domenii muzicale si conexe muzicii.

Pe 15 aprilie, in cadrul Galei ce va avea loc la Teatrul National din Bucuresti, incepand cu orele 19:00, prima editie a On Air Music Awards isi va desemna castigatorii. Gandite sa rasplateasca excelenta in muzica romaneasca, premiile vor fi acordate atat artistilor, cat si profesionistilor din industrie: compozitori, textieri, regizori, case de productie etc.

Pentru un proces de jurizare cat mai corect si securizat, organizatorii au decis ca centralizarea voturilor juriului sa fie realizata de catre o firma de audit independenta si cu reputatie internationala. Astfel, toti membrii juriului vor trimite fisele de votare direct echipei Deloitte, firma de consultanta care a acceptat sa valideze procesul de votare si sa centralizeze opțiunile juriului de la On Air Music Awards.

„La prima vedere, asocierea noastra cu acest proiect poate fi surprinzatoare, pentru ca discutam de doua industrii foarte diferite”, spune Madeline Alexander, Partener Coordonator Deloitte Audit si Servicii de Risc. „Insa, in cei peste 20 de ani de experienta acumulata la nivel international si local, am invatat ca auditul de calitate – ca si muzica – este o arta in sine. Deloitte reprezinta un standard de calitate pe care noi il promovam in mod sustinut in randul clientilor nostri si in toate proiectele in care ne implicam. Suntem onorati de propunerea Star Management de a face parte dintr-o campanie care isi propune sa recompenseze calitatea la cel mai inalt nivel intr-una dintre cele mai creative si mai de succes industrii din Romania”.

„Alegerea Deloitte Romania a venit aproape de la sine, avand in vedere ca Deloitte Statele Unite are acelasi rol la celebrele Premii Grammy, de zeci de ani. Suntem foarte multumiti ca propunerea noastra a fost acceptata si speram sa avem o colaborare indelungata”, a declarat Zoli Toth, Managing Partner al Star Management, organizatorul evenimentului.

Deloitte a sarbatorit recent 20 de ani de activitate in Romania, timp in care a crescut de la o echipa de 5 oameni la aproape 400 de profesionisti. Compania ofera servicii unui număr de peste 3.000 de clienti din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, servicii de risc, consultanta fiscala, consultanta de management si consultanta financiara. Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie si la firmele sale membre, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta. Pentru o descriere amanuntita a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited si a firmelor membre, puteti accesa www.deloitte.com/ro/despre.

On Air Music Awards este un proiect Star Management, a carei initiativa a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnati oameni ai muzicii romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala On Air Music Awards aduce impreuna pe Covorul Roșu artisti, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seama pentru industria muzicala romaneasca.

Pentru ca orice industrie este datoare sa sprijine dezvoltarea viitorilor sai profesioniști, On Air Music Awards are si o componenta sociala. Un numar limitat de 100 de bilete cu valoare nominala de 440 Ron a fost pus in vanzare. Contravaloarea acestor bilete, dupa plata taxelor legale, va fi utilizata pentru dotarea cu instrumente muzicale a unui liceu de muzica bucurestean. Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

0 comentarii: