Rockstadt Extreme Fest incurajeazan scena locala

Pe langa faptul ca va aduce la Rasnov o serie de nume internationale mult asteptate, ROCKSTADT EXTREME FEST sprijina si fenomenul metal din tara noastra: astfel, patru formatii din Romania completeaza line-up-ul evenimentului.

INDIAN FALL si-a definit identitatea pe segmentul black death melodic. In peste 15 ani de activitate, trupa a castigat aprecierea publicului, atat in tara cat si peste hotare si a lansat sapte materiale discografie, dintre care cele mai reprezentative sunt cele doua albume full length: “Pathfinder” (2001) si “Seasons In Equilibrium” (2009). INDIAN FALL concerteaza la ROCKSTADT EXTREME FEST pe 31 august.

DELIVER THE GOD a urcat pe aceeasi scena cu Parkway Drive si Suicide Silence, iar pentru ROCKSTADT EXTREME FEST promite un show diamic, pe 31 august. Acesta va imbina death metal-ul cu elemente melodic deathcore si progressive.

CODE RED, nume reprezentativ al death metal-ului brasovean, impresioneaza prin sunetul brutal si prin complexitatea, originalitatea si diversitatea compozitiilor. In 2012, CODE RED a inregistrat sigle-ul "The Way of Nibiru", material ce da tonul primului album de studio al trupei. Materialul este in lucru, iar piese de pe acesta se vor auzi si pe scena ROCKSTADT EXTREME FEST, pe 30 august.

Fondata in decembrie 1998, trupa FALSE REALITY a cunoscut doua perioade de activitate: intre 1998 si 2003 trupa si-a facut simtita prezenta in metal underground-ul  romanesc, iar in 2002 s-a concretizat si singura aparitie discografica semnata FALSE REALITY: EP-ul "Tales of Eternity."

Dupa o pauza de 8 ani, FALSE REALITY a revenit pe scena in 2011, intr-o noua formula, pastrand insa stilul abordat in perioada anterioara de activitate: melodic death metal. La ROCKSTADT EXTREME FEST, trupa FALSE REALITY va canta pe 30 august.

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), CARACH ANGREN (Olanda) si TEXTURES (Olanda).

Trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august. Iar TEXTURES va aduce in premiera in Romania sonoritatile progressive/death metal ce au consacrat-o in lumea intreaga, pe 31 august.


Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la Rasnov,  pe terenul de biatlon olimpic.

Rasnov este statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov, este un vechi orasel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in perioada 30 – 31 august 2013, sunt deja in vanzare:

Categoriile de preturi sunt urmatoarele :

Perioada 07.03. - 31.03.2013
Abonamente - 60 lei
Bilete per zi - 40  lei

Perioada 01.04. - 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

0 comentarii: