Expirat: Alternativa - concert Coma - 3 aprilie

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 3 aprilie cu COMA LIGHT, in concert

Alternativa se acordeaza la garda veche, de la inceputul anilor 2000 si iti aduce pe scena un live extra-asteptat. Doamnelor si domnilor, miercuri pe 3 aprilie in Expirat canta COMA, in formula completa si in varianta Light.

COMA este sinonima cu una dintre cele mai iubite trupe de Rock Alternativ din Romania, infiintata la inceputul anilor 2000 din fosti membri ai trupelor Daft Allison si Ska Burger. Formatia ii reuneste in 2013 pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Calin Marcu (chitara).

Cine isi aduce aminte de „Nu Vreau Fetito Casa”, „In Mine In Soapta”, „Stai” sau „Bruzli vs. Vandam”, stie despre ce vorbim. Au bifat primul album, „Somn”, in 2001, iar pe al doilea, „Nerostitele”, si l-au adaugat la centura in 2006, sustinut de un videoclip la piesa „Coboara-ma’n Rai”, regizat de Marian Crisan (premiul Palme d’Or la Cannes pt. „Megatron”) si de „Mai Presus de Cuvinte”, colaborare cu basistul Faith No More – Bill Gould. In 2007 au lansat un DVD – „Coma: At The Movies”, iar al treilea album, aparut in 2008, a insemnat si primul material unplugged – „Coma Light”. Au cantat in toata tara, la toate festivalurile importante de la noi: B’estfest, Penisula, Coke Live, Stufstock sau Rosia Montana, Studentfest Timisoara, festivaluri de Snowboard la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov, motociclism - MotoRock la Ploiesti si culminand cu prezenta in deschiderea concertelor Linkin Park, Ozzy Osbourne, Deftones, Incubus, Sepultura,Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed(pe), Harmful feat. Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain de la Bucuresti si nu in ultimul rand headlineri la B’estfest 2011 alaturi de Skunk Anansie.

Cele mai recente single-uri: „Semn” si „Vezi” au aparut in noiembrie 2011 respectiv decembrie 2012 si au intrat in heavy rotation pe Radio Guerrilla inca de la lansare.


Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival,  asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Iar ca sa mearga mai bine concertele, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

Ora: 22:00
Intrare: 20 lei – un shot inclus. Support your local bands!
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

0 comentarii: