Expozitia "The Human Body": record de vizitatori la Antipa in primul weekend

3483 de vizitatori au văzut expoziția “THE HUMAN BODY” în primul week-end de la deschiderea sa la muzeul Antipa! Biletele sunt disponibile în continuare în rețeaua Eventim și la casa de bilete a muzeului. Un eveniment produs de GForce ExhibitionS  și organizat de Events în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Românii au stat la coadă  în acest week-end la Antipa. Datorită limitărilor de spațiu (expoziția ocupă 600 mp la etajul 1 al muzeului), numărul maxim de vizitatori nu poate depăși 1500 de persoane zilnic. Expoziția „THE HUMAN BODY” poate fi vizitată până pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. Biletele achiziționate pot fi folosite oricând până la închiderea expoziției (30 iunie), cu condiția să respecte restricțiile prestabilite (biletele pentru în cursul săptămânii oferă acces doar de marți până vineri inclusiv, biletele pentru week-end oferă acces doar sâmbăta și duminica). Expoziţia include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc și a modului în care acesta funcționează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziția The Human Body” îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este și acela de a-i determina pe vizitatori să-și respecte și să-și îngrijească organismul, acordând atenție felului în care aleg să trăiască.
Parteneri media: Radio Guerrila, Şapte Seri, Adevărul, Știință și Tehnică, Cațavencii, Ioana, Cool Girl, Cocor Media Channel, The Light Cinema, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peteava.ro. Parteneri: Worldclass, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.
Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.
PREŢURI BILETE:
Adulți
Pensionari / Studenți
Copii (7-18ani)
marți-vineri
sâmbătă-duminică
marți-vineri
sâmbătă-duminică
marți-vineri
sâmbătă-duminică
50lei/pers
60lei/pers
40lei/pers
50lei/pers
32lei/pers
38 lei/pers

Grupuri de peste 10 copii

marți-vineri
30lei/pers
pentru clasele de elevi este necesară o rezervare la adresa ca@events.ro

Abonament de familie
1 adult + 2 copii
2 adulți + 1 copil
2 adulți + 2 copii
marți-vineri
sâmbătă-duminică
marți-vineri
sâmbătă-duminică
marți-vineri
sâmbătă-duminică
85lei/grup
100lei/grup
110lei/grup
120lei/grup
120lei/grup
135lei/grup

Despre GForce Exhibitions:

GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziții itinerante. Cu peste 50 de ani de experiență combinată, echipa de la GForce Exhibitions are ca obiectiv oferirea unei experiențe unice vizitatorilor, prin organizarea și prezentarea de expoziții inovatoare, cu puternic impact educaționale. La nivel internaţional, expozițiile produse de organizatorii ”The Human Body” ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.

0 comentarii: