Irish Party cu AdHoc

De Saint Patrick’s Day, pe 17 martie, toata planeta se imbraca in verde, serband Ziua Nationala a Irlandei. Oricine vrea sa fie irlandez de St. Pat’s!

Restaurantul medieval King’s Stone, impreuna cu Ad Hoc, sarbatoreste intreaga zi ca la Dublin! Dupa amiaza este dedicata paradei oficiale, iar seara unei petreceri de pomina.

Pentru prima data in Romania are loc parada oficiala de St Patrick’s Day. Zece care alegorice vor colora strazile imbracate in verde, impodobite cu trifoi, insoțite de alai, vor parcurge Calea Victoriei pe traseul Piata „George Enescu” –  Lipscani, Centrul Vechi, in intervalul orar 16 – 17. Trupa Ad Hoc va incanta multimea cu melodii irlandeze cantate din carul King’s Stone.

Apoi, seara, de pe la ora 20, incepe o petrecere devenita traditie pentru trupa Ad Hoc, care de Ziua Irlandei abordeaza un repertoriu specific. Berea va curge, dansul se va incinge si cu totii ne vom simti irlandezi pentru o zi!

St. Patrick este reprezentarea misionaruluiui care a crestinat Irlanda. Sarbatoarea este vestita in intreaga lume datorita felului absolut special de a fi celebrata, plin de voie buna si de nastrusnicii.

La King’s Stone, trupa de inspiratie medievala Ad Hoc va da startul unei petreceri cu multa bere, dans si veselie.

0 comentarii: