Trivium, Enslaved si Spineshank la Rock the City 2013



Trei dintre cele mai apreciate trupe metal ale momentului, vor susține recitaluri în premieră la București. Trivium, Enslaved și Spineshank vin la Rock The City 2013. Toate cele trei trupe vor cânta în cea de-a doua seară a festivalului, alături de capetele de afiș ale festivalului, trupele Bullet For My Valentine și Rammstein.

Trivium, formație originară din Florida, SUA, este apreciată în mod special pentru faptul că reușește să imprime melodicitate unor riff-uri de heavy metal puternic, lucru pe care nu multe formații metal din zilele noastre mai reușesc să îl facă. În plus, fanii apreciază prestațiile live electrizante și mai ales diferite de ale altor formații de gen.

Trupa a fost înființată în anul 2000 în orașul Orlando, iar după numai șase ani de activitate, a fost invitată să cânte pe aceeași scenă cu Metallica și Korn. Grație prestației live de excepție, prestigioasa revistă Metal Hammer a acordat trupei titlul de Best Live Band la Metal Hammer Golden God Awards 2006.

Trivium are cinci albume la activ și lucrează intens la cel de-al șaselea. Noul material urmează să apară în vara acestui an, chiar înainte de festivalul Rock The City.

O altă formație care îi va încânta pe rockeri la festivalul bucureștean este Enslaved, o trupă de progressive black metal din Norvegia. Formată în 1991, trupa are 12 albume la activ, cel mai recent dintre acestea fiind lansat chiar anul trecut.

Nu în ultimul rând, la Rock The City 2013 vine Spineshank, o trupă americană de nu metal, care a vândut peste o jumătate de milion de albume și a fost nominalizată la Premiile Grammy.

Biletele pentru Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro.

Festivalul Rock The City a adus de-a lungul celor cinci ediţii care s-au desfăşurat la Bucureşti cele mai mari nume ale rock-ului mondial, ca Limp Bizkit, Queensrÿche, Metallica, Rammstein, Slayer, Megadeth, Whitesnake, Judas Priest, Guns N’ Roses sau Evanescence.


0 comentarii: