Sa Film! Proiectie si dezbatere Pozitia Copilului - 31 martie

UNATC București şi Film Menu prezintă duminică 31 martie, de la orele 19, proiecţia filmului „Poziţia copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al zecelea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.
-----------------------------------------------------------------------------------
Programul „Să Film!” de duminică 31 martie (UNATC – Sala de cinema):

19.00: Proiecţie „Poziţia copilului” (România 2013)
20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă: Dana Bunescu (sunet, montaj), Bogdan Dumitrache (în distribuţie), Luminiţa Gheorghiu (în distribuţie), Ilinca Goia (în distribuţie), Călin Peter Netzer (scenariu, regie), Nataşa Raab (în distribuţie), Ada Solomon (producţie), Adrian Titieni (în distribuţie).

Intrarea la eveniment este gratuită.
-----------------------------------------------------------------------------------
Filmul „Poziţia copilului” poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu data de 8 martie 2013.

0 comentarii: