Kristal: Lost and Found - Guy J - 13 aprilie



La invitatia Funky Business, Guy J, unul dintre cei mai importanti DJ/producatori ai momentului, revine in Romania, pe 13 Aprilie, in club Kristal, in cadrul super evenimentului, Lost & Found.  Alaturi de Guy J, la pupitru ii vor sta, fratii Babescu, Mircea si respectiv  Alex si bineinteles rezidentul clubului Kristal, Mahony.




Producatorul israelian  este unul dintre cei mai sofisticati si emotivi producatori ai muzicii electronice, din ultimul deceniu. Fie ca vorbim de abordarea sa hipnotica asupra muzicii house, de soundul sau deep tehno sau de linia melodica si ambientala a muzicii sale, Guy J, reuseste de fiecare data prin muzica sa, sa electrizeze ringurile de dans, din toata lumea, mai cu seama, in Romania, unde si-a format un public numeros si constant.

Odata cu lansarea brandului Lost & Found, Guy J a  dovedit inca o data, daca mai era necesar, ca este un artist exceptional, foarte talentat, capabil sa creeze muzica extraordinara. Cele 2 track-uri d epe EP-ul Lost & Found, create parca fara niciun fel de efort, curg atat de lin, incat te poarta intr-o calatorie, plina de emotie, groove si sentiment. Un sound  vesel, optimist, inteligent , dInamic, pur si simplu “ a  masterpiece.”


Ce putem spune este ca ne bucuram ca Bucuresti, se afla in agenda aglomerata a lui Guy J, si asteptam cu mare entuziasm, sa vedem ce suprize ne-a mai pregatit “diamantul Bedrock”.

Mai multe detalii legate de acest party, gasiti pe pagina evenimentului de pe Facebook.
http://www.facebook.com/events/461583280580078/?ref=ts&fref=ts

0 comentarii: