Noi nominalizari la On Air Music Awards



Luni 15 aprilie în cadrul Galei ce va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național din București începând cu orele 20:30, vor fi decernate On Air Music Awards. Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio și TV, iar câștigătorii vor fi desemnați de către un juriu de peste 30 de profesioniști din domeniile muzicale sau conexe muzicii: producători, promoteri, jurnaliști, artiști, regizori etc. 

După publicarea nominalizărilor la categoriile „Cel mai bun dance”, „Cel mai bun pop rock” și „Cel mai bun hip hop”, iată în continuare nominalizările pentru categoriile „Cel mai bun rock alternativ”, ”Cel mai bun videoclip” și „Cea mai bună voce feminină”.

Cel mai bun rock alternativ
Baby               Changing Skins
Gândurile       The Mono Jacks
Nu mă opri     Les Elephants Bizarres
Soare răsare    Travka
Spnzrtr           Robin & The Backstabbers

Cel mai bun videoclip
A ta                            Corina
Cât de departe           Holograf
Dead man walking     Smiley
Dă vina pe voltaj        Voltaj
Pleacă                         Vunk & Antonia

Cea mai bună voce feminină
Alexandra Ungureanu
Andra
Antonia
Loredana
Paula Seling

On Air Music Awards este un proiect Star Management a cărei inițiativă a pornit din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnați oameni ai muzicii românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țară și în străinătate. Gala On Air Music Awards aduce împreună pe Covorul Roșu artiști, producători, regizori, manageri și alți reprezentanți de seamă pentru Industria muzicală românească.

Pentru că orice industrie este datoare să sprijine dezvoltarea viitorilor săi profesioniști, On Air Music Awards are și o componentă socială. Un număr limitat de 100 de bilete cu valoare nominală de 440 ron a fost pusă în vânzare pe site-ul www.eventim.ro. Contravaloarea acestor bilete, după plata taxelor legale, va fi utilizată pentru dotarea cu instrumente muzicale a unui liceu de muzică bucureștean.

0 comentarii: