Il Pasaro (Bulgaria) & Vespera - Mojo Club

Trupa IL PASARO, nume sonor al scenei metal din Bulgaria va concerta in premiera la Bucuresti, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din capitala un sound solid, pigmentat de elemnte thrash, hardcore, sludge si progressive.

Trupa a luat fiinta in 2009 si a intrat rapid in circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, gratie unei prestatii live pline de vigoare. IL PASARO a cantat la festivaluri importante din tara vecina (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud si Reverbnation. Dupa EP-ul Torment Days  (2012) trupa planuieste lansarea unui nou material full length, in acest an.

In cadrul concertului din Mojo Club trupa VESPERA, din Cluj Napoca, va avea statutul de invitat special si va delecta publicul cu un amestec provocator de power-goth si doom.
Formatia este prezenta pe piata muzicala din 2006, iar anul trecut si-a inscris in palmares Marele Premiu al Festivalului Posada Rock. 

Concertul din 11 aprilie va insemna o incursiune in zona sonoritatilor fresh si abordarilor curajoase. Intrare: 15 lei.

0 comentarii: