Release nou The Gemini Bros cu Ursula 1000 printre remixeri

Proaspăt lansat la apreciata casă de discuri Boogie Boutique Records din Londra, Marea Britanie, EP-ul „Twin Flavour” poate fi cumpărat în exclusivitate de luni, 25 martie 2013, de pe site-ul Juno Download (o parte din Juno Records, cel mai mare magazin online din lume de muzică dance). 
[Link cumparare juno]
http://www.junodownload.com/products/the-gemini-bros-twin-flavour-remix-ep/2170462-02/
3 remixuri sunt incluse în acest release și poartă semnătura unor mari artiști de pe scena internațională a muzicii electronice, dintre care: cel mai important poartă amprenta arhi-cunoscutului URSULA 1000; latin – americanul Stereo 77 și talentații croați Pips & Midi Kobain
URSULA 1000 este alter ego-ul producătorului/dj-ului/multi-instrumentistului Alex Gimeno stabilit în Brooklyn, New York. Îi poți asculta remixurile pentru Quincy Jones, Felix Da Housecat, The Faint, Fort Knox Five, dar și temele muzicale pentru producții tv precum: Sex And The CityGrey’s Anatomy,Sesame Street sau How I Met Your Mother (și lista poate continua), ce l-a propulsat către case de discuri precum Sony Music sau Hollywood Records, dar și către campanii pentru AT&T, Samsung, Adidas sau Grand Marnier.
Stereo 77 este un DJ/producător/realizator radio născut în 1977 in Puerto Rico. Producțiile și seturile sale sunt presărate cu o multitudine de stiluri, asezonate cu „mirodenii” Afro-Caraibiene. Având deja o impresionantă discografie, Alejandro Ramirez aka Stereo 77 este unul dintre cei mai apreciati DJ din Florida, având diverse rezidențe la cluburi importante de peste ocean.

„Poezia” gemenilor este rafinată, sexy și cu mult suflet în ea. Axați pe producție în ultima vreme, The Gemini Bros sunt dornici de a produce în special pe vinyl-uri! După succesul primului lor vinyl (12") lansat anul trecut, The Gemini Bros (Răzvan și Ionut) produc în prezent un nou stil de acid disco, jazzy house, disco house, deep house. Contractând deja release-uri la label-uri ca ISM Records (UK), No More Hits (IT) (labelul lui Nicholas), Unique Records (DE), dar și colaborând cu artiști și remixeri precum Robert Owens (legenda House si Disco), Faze ActionUrsula 1000 (ESL), DJ Rocca (​​Ajello, Crimeea X - care acum produce cu Dimitri from Paris), Jon Kennedy, cei doi producători iși propun ca anul 2013 să fie unul de referință.
Țineți-i departe de platane, se zvonește că pot face să danseze și gărzile regale de la palatul Buckingham…
[Link release pe soundcloud]
https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F4312495
[Link The Gemini Bros live @ Atelierul de Productie]
http://www.youtube.com/embed/qtI4irIlJJk

0 comentarii: