Concurs: Concert Ana Moura la Bucuresti - 3 octombrie

[LATER EDIT 2] : Cum nu am fost contactati am efectuat o noua tragere la sorti iar conform random.org castigatorul invitatiei duble este: Georgeta Popovici. Castigatoarea este rugata sa ne contacteze pe e-mail la chestiiurbane@gmail.com   pana pe 3 octombrie ora 10:00 AM pentru detalii. In caz contrar vom efectua o noua tragere la sorti. 

[LATER EDIT]: Conform random.org castigatorul invitatiei duble este: Maria Stineru. Castigatoarea este rugata sa ne contacteze pe e-mail la chestiiurbane@gmail.com  pana pe 2 octombrie ora 16:00 pentru detalii. In caz contrar vom efectua o noua tragere la sorti. 

Urban Things si Amprenta Advertising te invita la un concurs ce te trimite la concertul Ana Moura de la Bucuresti, 3 octombrie, Sala Palatului.
O invitatie dubla isi asteapta castigatorul iar tot ceea ce trebuie sa faci este ca pana pe 1 octombrie la ora 18:00 sa ne transmiti un mesaj pe pagina de FB (a Urban Things) cu raspunsul la intrebarea: "Cand are loc concertul Ana Moura de la Bucuresti?"  
Pe 2 octombrie anuntam fericitul castigator!

Una dintre cele mai mari cântărețe de muzică FADO ajunge în 3 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert extraordinar!

Artista este cea mai tanara fadista care a fost vreodata nominalizata pentru premiul olandez muzical Edison Award. Nascuta in orasul Santarem din Portugalia, in anul 1979, Ana a crescut intr-o familie de cantareti care a incurajat-o sa urmeze o cariera muzicala. La 6 ani ea a cantat primul ei cantec Fado
Cavalo Ruco”, insa acest gen de muzica a fost lasat deoparte in adolescenta cand artista a devenit interesata de alte genuri, mult mai apropiate de preferintele prietenilor din liceu. La varsta de 14 ani, timpul descoperirilor si rebeliunilor, Ana s-a mutat la Carcavelos si s-a inscris la Academia dos Amadores de Musica pentru a-si termina liceul. Aici ea si-a format prima trupa impreuna cu cativa colegi de la scoala si desi cantau alte genuri, vocea artistei avea un ton natural de fado, reusind sa introduca in repertoriul lor si cate o piesa de acest gen. 


„Acest gen de muzica starneste un val de emotii puternice si te farmeca pe loc. Cunoscatorii, iubitorii de muzica Fado, dar si cei care nu stiu prea multe despre aceasta muzica minunata sunt asteptati sa descopere vocea sublima a Anei Moura – o voce incredibil de armonioasa si unica. Garantam ca spectatorii se vor indragosti atat de vocea artistei, cat si de acest gen de muzica, iar concertul va fi unul de neuitat” - declara Cristina Szasz, director PR Amprenta Advertising. Pregăteşte-te pentru o seara de neuitat într-o atmosferă de poveste!

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).


Pret bilete:
VIP                Pret Normal     260,00 RON    
Categoria I     Pret Normal     210,00 RON    
Categoria II    Pret Normal     180,00 RON    
Categoria III   Pret Normal     140,00 RON    
Categoria IV   Pret Normal     100,00 RON  

3 comentarii:

Georgeta Popovici | 30 septembrie 2013 la 14:42

Concertul Ana Moura de la Bucuresti are loc pe 3 octombrie 2013, de la ora 20.00, la Sala Palatului ...m0am inscris si pe facebook la Dvs.!

Unknown | 1 octombrie 2013 la 13:47
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Georgeta Popovici | 3 octombrie 2013 la 11:38

MULTUMESC FRUMOS! V-AM TRIMIS MAIL!