Ateliere incubator107 - saptamana 18 ian-24 ian



În săptămâna 18-24 ianuarie visăm mult, ne facem propriul parfum, punem pâine la copt și ne conectăm cu noi înșine prin multă culoare.

Marti, de la ora 19 în cadrul atelierului Lucid dreamingintram în lumea somnului si a viselor. Descoperim metode prin care sa ne trezim în vis, discutam cât se poate de mult pe baza  experientelor  noastre si vedem concret cum sa ne trezim în vis.Ne îndruma Cristina, care a descoperit înca din liceu visarea lucida.

Joi,de la ora 19 în cadrul atelierului Fa-ti propriul parfum - atelier de îmbinat miresme învatam cum sa sa combinam aromele preferate pentru a ne realiza propriul parfum.si o luam pe rând: distingem diferite note olfactive, aplicam tehnici de preluare a esentelor si experiementam amestecuri vrajite în sticlule mici, întunecate. La final vom avea adevarate creatii olfactive:extragere aroma pe baza de ulei,  extragere aroma pe baza de alcool, parfum de corp lichid, parfum de corp solid, parfum odorizant si ambiental.Ne împartaseste din pasiunea ei Ana Maria Surdu, o alchimista în potiuni aromatice.

Vineri, de la ora 19, în cadrul atelierului Pâine pentru povedti cu final fericit aducem mirosul magic de pâine proaspat coapta în mansarda. Învatam retete de aluat, ce, cât si cum punem din fiecare ingredient, vom modela aluatul si vom descoperi cum se face pâinea cu suflet. Transformam mansarda într-o mica brutarie alaturi de maistrul brutar Nicolae Petrache si doi tineri de la scoala de Meserii CONCORDIA.

Sâmbata, de la ora 17, în cadrul atelierului Inner Colour”- Atelier de tehnici creativ expresive.exploram emotiile, stabilim obiective si ne cautam drumul personal. Folosind tehnici creativ expresive precum art terapia, metafora si imaginatia activa învatam sa gestionam eficient propriile emotii, sa reducem stresul si sa ne crestem încrederea în noi. Ne este alaturi în procesul de cunoastere Mihaela Vechiu, trainer, coordonator de programe educationale, consilier vocational si psihoterapeut format în psihoterapie analitica Junghiana.

Unde?
Atelierele se tin în mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html


Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici înscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
 

Investitia
Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

0 comentarii: