Postmodern Jukebox, peste 400 milioane de vizualizări pe canalul oficial YouTube

Canalul oficial YouTube al trupei Postmodern Jukebox a depășit 400 de milioane de vizualizări. O cifră-record, comparabilă cu populația Statelor Unite ale Americii (319 milioane la recensământul din 2014). Trupa e hotarâtă să spargă barierele virtuale și vine în premieră la București pe 29 mai la Sala Palatului pentru un spectacol live, în cadrul turneului internațional din acest an. Un spectacol organizat de Events. 
 
“Aproape 250 dintre cele 400 de milioane de vizualizari sunt înregistrate în ultimul an” spune Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. Dar și mai interesant este că peste 100 000 de oameni au ajuns să experimenteze Postmodern Jukebox live, și că numărul va fi în creștere în mod semnificativ în 2016. Cu toate că tehnologia a schimbat aproape fiecare aspect al vieții noastre, pur și simplu nimic nu se compară cu experiența live-ului, scena și artiștii în carne și oase.”
 
Cum Postmodern Jukebox se laudă cu 97 de clipuri cu peste 1 milion de vizualizări pe YouTube fiecare, iată câteva dintre cele mai recent intrate în club: "Welcome to the Jungle" cu Daniela Andrade, o voce halucinantă într-o versiune cinematografică a hitului omonim Guns‘n’Roses, “Criminal" un cover feat. Adriana Savalas după hitul lansat de Fiona Apple într-un registru anii 30, sau “Someday” a celor de la The Strokes în stil Casablanca, cu Cristina Gatti.
 
Biletele la spectacolul de la Sala Palatului costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă.  Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
 
http://www.postmodernjukebox.com/
http://www.pmjlive.com
On iTunes: http://bit.ly/14OgP28
 https://www.youtube.com/postmodernjukebox
https://www.facebook.com/postmodernjukebox
http://www.twitter.com/pmjofficial
 

0 comentarii: