#Colectiv - Grup de suport psihologic


Incepand cu 21 ianuarie, dr. Cristian Andrei, presedinte al Fundatiei Estuar, parte a grupului de voluntari #ÎmpreunăRezistăm, organizeaza un grup de terapie EXCLUSIV pentru supravietuitorii Colectiv si pentru familiile si prietenii celor care si-au pierdut viata in tragedia din 30 octombrie 2015, urmand ca suportul psihologic sa fie acordat pe o perioada nedeterminata.

De ce terapie de grup?
Grupul reprezinta un sistem de suport si o oglinda care permite constientizarea blocajelor personale si depasirea lor. Grupul faciliteaza primirea unui feedback obiectiv legat de propria atitudine si de modul cum este ea primita de ceilalti. Se creeaza prilejul testarii realitatii in acest microunivers.

Un beneficiu major al terapiei de grup este sentimentul de a fi inteles si acceptat. In grup, persoana descopera ca nu este singura care trece printr-o situatie grea sau care are ganduri inspaimantatoare. Ceilalti impartasesc la randul lor experiente similare, ceea ce determina sentimentul de normalitate si de universalitate.

Gratie acestui fenomen, sentimentul de insingurare de tipul "De ce eu?”, "De ce mi se intampla tocmai mie si doar mie?” este inlocuit cu unul reconfortant, de apartenenta.

NU SE PERCEP TAXE.
Persoana de contact pentru inscrieri si detalii: Mariana Armean, nr. de tel: 0753.088.680; adresa de mail mariana.armean@estuar.org sau office@estuar.org.

Inscrierile se fac pana miercuri 20.01.2016 inclusiv.

0 comentarii: