Ateliere incubator107 saptamana 25 - 31 ian



În săptămâna 25-31 ianuarie ne transformăm propriile idei în realitate, ne facem propriul parfum, medităm și descoperim formula succesului personal.

Luni, de la ora 19 în cadrul atelierului De la idee la implementare învățăm cum să ne punem în practică ideile ca să organizăm evenimente sociale. Aflăm care sunt elementele  ce definesc un eveniment social, cum să reușești să-ți implementezi ideea cu un buget limitat, dar și modalități de a atragere a partenerilor. Ne împărtășește din experiența ei, Cristina, 'Visul' de la ARTIVIST ce transformă ideile în realitate și dezvoltă evenimente socio-culturale.

Joi, de la ora 19 în cadrul atelierului Fă-ți propriul parfum - atelier de îmbinat miresme ne îndrăgostim de tot soiul de arome și ne realizăm propriul parfum. Distingem diferite note olfactive, aplicăm tehnici de preluare a esențelor și experiementăm amestecuri vrăjite în sticluțe mici, întunecate. La final vom avea adevărate creații olfactive. Ne împărtășește din pasiunea ei Ana Maria Surdu, o alchimistă în poțiuni aromatice.

Vineri, de la ora 19, în cadrul atelierului Kiirtan - Music, Mantra, Bliss practicăm mediatația care îmbină muzica, ritmul, mantra și mișcarea pentru a deschide inima și a permite experimentarea iubirii din interior. Aflăm pe scurt informații despre știința mantrelor și efectul rezonant al limbii sanscrite. Apoi cântăm și dansăm împreună. Ne îndrumă Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină și învățător spiritual. (practică meditația de aproximativ 20 ani).

Sâmbătă, de la ora 19, în cadrul atelierului Formula succesului personal aflăm ce înseamnă și ce presupune să fii numărul unu. Vom face cunoștință cu calitățile și mecanismele psihologice ale performerilor sportivi, mecanisme aplicabile în orice domeniu de activitate, acolo unde există (stresul) competiției. Ne îndrumă Nicoleta Tănase - Trifu, master of science în psihologie clinică.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aiciaici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

0 comentarii: