Nocturna Februarie Scurt-circuit, incubator redefinit

Pe 6 februarie, de la ora 20.30, mansarda incubator107 se redefinește printr-un SCURT-CIRCUIT. Veniți pregătiți cu lanternele din dotare, cu câte o pereche de licurici voioși însoțiți de 30 lei luminoși.

Deslușim legile electronicii apelând la meșterii lunii februarie. Fugim de radiații luminoase apelând la Mandala - armonie prin culoare. Stabilim sensul curentului electric ce transformă dragostea din NEVOIE în PUTERE. Apelăm la un soi de magnetism ca să înțelegem SUNDAO - Arta respirației și a stării de bine și aducem la lumină mitul dichisului în bucătărie.
La ora 0:00 se ia curentul. Nu e vorba de nicio calamitate, ci de o noutate: incubator se redefinește. Este prezentat fără electroșocuri noul concept, iar printr-un concert ON ne bucurăm de el. 


Luăm harta din cui și pornim în gașcă ca să descoperim câmpuri electromagnetice în cele 3 camere din partea nevăzută a casei incubator107. Una-i plină de baloane și culoare, alta-i fosforescentă, unde vei răspunde la provocarea „Before I die”, iar cea de-a treia un colț fotografic la înaltă tensiune. 


Urcăm în mansarda, căci ne așteaptă o coregrafie electrică cu mult fum pornită de Alina Petrișan. Ne premiem potențialul electric într-un concurs de dans și ne spunem noapte-bună într-un party de-a dreptul electrizant.


Fb event: https://www.facebook.com/events/629532340533014/

0 comentarii: