S-a lansat BalconyTv Bucharest – O platformă online, internațională, care pune muzica live la înălțime!


Vineri, 22 ianuarie 2016, a avut loc lansarea oficială ‘Balcony Tv Bucharest’, odată cu publicarea Episodului de Lansare pe pagina oficială Balcony Tv www.balconytv.com/bucharest.

Balcony Tv este o platformă online, internațională, care pune muzica live la înălțime.

Călătoria începe în Dublin, Irlanda, în iunie 2006. Stephen O’Regan, pe atunci proaspăt absolvent de cinematografie și colegii acestuia de apartament, muzicienii Tom Millet și Pauline Freeman pun bazele a ceea ce urma să devină fenomenul BalconyTv. Primele episoade sunt produse chiar pe balconul apartamentului în care aceștia locuiau, cu chirie, în perioada studenției. De atunci, BalconyTv urmează același tipar: un muzician independent sau o trupă, interpretează o piesă proprie, live (de cele mai multe ori acustică), pe un balcon cu o panoramă reprezentativă orașului în care se întâmplă.

Începând din 2006 fenomenul s-a extins pe 6 continente, în peste 60 de orașe din peste 30 de țări și este în continuă creștere. De astazi și Bucureștiul se alătură unor orașe ca Londra, Hamburg, Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires, Tel Aviv, Paris, Delhi, Cluj Napoca și multe altele, ca parte a familiei Balcony Tv.

Cele peste 12 000 de video-uri adunate sub umbrela brandului, au reușit să aducă peste 70 de milioane de vizualizări canalului, alte 200 de episoade fiind produse în fiecare lună. Balcony Tv a început să își facă simțită prezența în industria muzicală, la nivel internațional, fiind o platformă independentă, prin care iubitorii de muzică, promotori și artiști din întreaga lume, sunt la un click distanță de a cunoaște scena muzicală live a unui oraș.

De-a lungul timpului au cântat pe balcoane, în cadrul Balcony Tv, multe trupe aflate la început de drum dar și mulți artiști consacrați precum: Joss Stone, Edward Sharpe, Kimbra, The Script, Ed Sheeran, Mumford & Sons, Nouvelle Vague, Jessie J, Dub FX, Zaz și mulți alții. 
BalconyTv Bucharest nu va însemna un balcon anume. Ne dorim să experimentăm cu cât mai multe balcoane, simbolice pentru artiști și reprezentative pentru orașul acesta atât de eclectic. În fiecare vineri vom lansa un nou episod BalconyTv!
Ne puteți găsi aici:
www.balconytv.com/bucharest
https://www.facebook.com/balconytvbucharest
https://twitter.com/BTVBucharest

Pentru orice fel de informații, scrieți-ne cu încredere pe adresa: bucharest@balconytv.com.

0 comentarii: