Clujencele vor sarbatori Ziua Femeii in compania lui Toto Cutugno



Cel mai indragit italian al tuturor timpurilor revine in tara noasta si in acest an! La cateva zile dupa Ziua Femeii, pe 13 Martie 2016, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, celebrul cantaret isi va incanta admiratoarele cu cele mai frumoase melodii ale sale!

Concertul se va numi „Best Of” si isi propune sa rasfete toate admiratoarele artistului cu hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”... dar mai ales cu melodiile special compuse pentru reprezentantele sexului frumos. De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate femeii, un exemplu fiind "Stasera Parliamo Di Donne" - cea mai cunoscuta dintre ele, si nu o data a recunoscut ca "femeia" este simbolul sensibilitatii; si ce ar fi muzica fara sensibilitate...?

Fiind unul dintre cei mai cunoscuti, indragiti si apreciati cantautori italieni, dar si un sarmant cuceritor, Toto are o multime de fane, a caror admiratie a castigat-o cu hiturile sale.

Eu iubesc si admir femeile din tot sufletul, nu pentru ca sunt barbat, dar pentru acele caracteristici - inteligenta ascutita, curajul, altruismul - pe care noi, barbatii, nu le avem. In ziua de azi, e foarte greu sa cuceresti o femeie pentru ca de obicei, ele sunt cele care cuceresc barbatii. Chiar daca ne lasa impresia ca noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbra si "ne fac sa le cucerim". Femeile au o inteligenta nativa extraordinara si stiu sa se descurce in orice situatie, mult mai bine ca noi. Sunt niste creaturi magnifice.” declara cuceritorul italian.

Cat despre Romania...: „Sunt foarte legat emotional de aceasta tara, pentru ca am cunoscut multi romani cu care am lucrat si am colaborat foarte bine. In Romania ma simt ca acasa” declara artistul italian ce a cantat pentru prima oara in Romania in 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci si pana in prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul roman, sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. Ultima data, Toto Cutugno a sustinut un concert in Romania anul trecut, la Sala Palatului din Bucuresti. Cutugno si-a recunoscut dragostea pe care o are fata de poporul roman si a dezvaluit, anul trecut, ca are doi angajati români in casa lui de la Roma. "Atat de mult iubesc poporul roman", spunea atunci artistul.

Toto Cutugno a vandut peste 150 de milioane de albume si a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreti celebri, printre care Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé si Ricchi e Poveri. Toto Cutugno a ramas singurul cantautor italian care a castigat concursul Eurovision, in 1990. Melodia sa "L'italiano", inregistrata in 1983, este cantata de peste 160 de interpreti din intreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cantece italiene din toate timpurile.

Preturile biletelor pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 sunt urmatoarele:
- 350 lei (categoria VIP)
- 300 lei (categoria 1)
- 250 lei (categoria 2)
- 200 lei (categoria 3)
- 150 lei (categoria 4)
- 100 lei (categoria 5)

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 13 Martie 2016 se gasesc din data de 27 Ianuarie 2016 in urmatoarele locatii: casa de bilete a Salii Polivalente, Libraria Librarium Universitatii, la agentia de bilete a Teatrului National, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, , TICKETNET.ro!

~~Concertul „TOTO CUTUGNO - Best Of” va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe 13 Martie 2016, incepand cu ora 19.00 si este organizat de Project Events.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: