GensduBien: Omul din spatele portativului - 6 martie

Miercuri, 6 februarie, de la ora 19:30, dorim să vă oferim un mărțisor muzical în cadrul celui de-al șaptelea episod dedicat oamenilor de bine, ce va avea loc la FratelliEspresso Bar, situat pe str. Nicolae Golescu nr.5, în spatele Ateneului Român.

Cadoul nostru este un recital live  nu tocmai obișnuit; se vor„duela” pentru noi într-o „bătălie muzicală” trei muzicieni talentați, reprezentanții unor abordări muzicale diferite:
Constantin Basica (pian) și invitata sa, Olga Berar (vioară) vor „pleda” pentru varianta clasică,
iar Dragoș Sandu (pian+voce) pentru una mai apropiată de cultura pop.

Le vom pune la dispoziție aceleași „arme” și îi vom testa în versatilitate.

Invitații noștri vor exploata un vechi motiv care a generat multiple tensiuni creatoare – Conservatori vs. Progresiști;  Clasic vs Modern. E greu să fii pe deplin de partea unei singure „mișcări”, de aceea ne luptăm în fiecare zi pentru a integra cât mai bine vechiul cu noul, cunoscutul consacrat cu surprizele revelatoare.

Indiferent de curentul pe care îl susțineți și în care vă regăsiți, vă invităm să fiți alături de noi pentru un experiment muzical inedit.
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numărul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).
Mulțumim,
Echipa GensDuBien

0 comentarii: