Trailer oficial Domestic - din 22 martie in cinematografe

Din 22 martie, spectatorii vor intra în lumea plină de savoare a unei povești despre „oameni care mănâncă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat”.

Protagoniști sunt câțiva vecini de bloc și câțiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Câteva detalii despre lumea lor veți găsi în trailerul oficial al filmului, lansat oficial astăzi.

Spectatorii îi vor vedea pe marile ecrane pe Adrian Titieni și pe fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), pe Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și pe Dan Hurduc (9 ani), într-o poveste amuzantă, pe alocuri crudă și suprarealistă.

„Pentru Adrian Sitaru şi pentru noi e un pas înainte. E altceva decât ce s-a făcut până acum în Noul Val românesc. E vorba de o îmbinare între realism şi metaforă, între real şi imaginar. Şi atunci toate personajele au alt contur, au altă lumină, sunt vazute puţin altfel… într-un alt fel de realism. Cred că va fi un film important pentru noi toţi”, spune actrița Clara Vodă.

„Domestic” este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru după „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.

Filmul este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, susținută de Centrul Național al Cinematografiei și realizată cu finanțare din partea MBB Germania, Eurimages, TVR și HBO România.

Noutăţi despre film şi fotografii puteţi găsi pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/Domestic.TheMovie

0 comentarii: