Americanii de la MASTER, în concert la București

Master, veteranii death metalului din America vor concerta in club Fabrica, sambata, pe 11 februarie, alaturi de formatia bucuresteana Spinecrusher, bulgarii de la Mass Grave si italienii de la Haniwa. 

Master vor aduce pe scena clubului Fabrica death metalul cantat asa cum trebuie, adica transant si fara prea multe introduceri! Cu o discografie ce provoaca deopotriva admiratie si invidie, Master au la activ peste 30 de ani de cantat metal in intreaga lume. Albumele lor au inspirat generatii intregi de trupe fiind recunoscute pentru muzica cu nerv ce poarta influente Motorhead, Venom si Slayer.

Haniwa (IT)
Trio-ul italian Haniwa exploreaza genuri muzicale variate, de la progressive metal la grunge, cu o experienta scenica ce depaseste douazeci de ani. Muzica trupei este legata bine, cu sunete clare ce imbina diversele influente ale membrilor ei, iar rezultatul final se traduce in metal modern cu arome fine vintage.

Mass Grave (BG)
Mass Grave s-au format in 2006 cantand initial coveruri ale unor trupe precum Deicide, Slayer, Sepultura si Carcass. Dupa doua demo-uri ascultate pana la refuz de catre publicul undergroundului din Bulgaria, in 2013 formatia lanseaza primul album din cariera, "Fade of Life" si apare pe diverse compilatii death metal locale.

Spinecrusher (RO)
Spinecrusher livreaza direct si fara prea multe explicatii death-thrash adus de la portile iadului nituit cu riff-uri de black metal ce au tinut formatia pe meterezele metalului romanesc timp de opt ani. In pofida tuturor incercarilor care s-au abatut asupra componentei formatiei, Spinecrusher si-au onorat publicul cu fiecare concert promis, secerandu-si muzical spectatorii, de fiecare data, in plina forta, in stilul propriu ce-i caracterizeaza.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, la terminalele self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.
Pretul unui bilet este de 35 Lei in presale, iar in ziua concertului acestea vor costa 40 Lei.


Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un eveniment METALHEAD powered by Cavalleria

0 comentarii: