Noi confirmari la festivalul Metalhead Meeting 2017

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, iar lineupul evenimentului se imbogateste cu doua premiere mult asteptate in Romania: Agnostic Front (hardcore punk - USA) si Myrkur (black metal - Danemarca) !
Trupele se alatura numelor deja anuntate pana acum la editia a sasea a festivalului: Sepultura, Behemoth si Bucovina. Alte cateva zeci de trupe inclusiv cativa headlineri, vor fi anuntate in curand ! 
 
Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
- PRESALE: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle
- LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle
Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati din care mare parte s-au vandut deja.
 
AGNOSTIC FRONT
Veterani ai hardcore-ului american si pionieri ai genului crossover thrash, Agnostic Front si-au creat un nume imens in scena hardcore-punk din intreaga lume. Proiectul a luat nastere in 1980 la decizia lui Vinnie Stigma, iar cei 37 de ani formatia a lansat unsprezece albume de studio, cele mai apreciate fiind "Victim in Pain", "Cause For Alarm" si "Liberty and Justice For...".
Agnostic Front concerteaza pentru prima data pe o scena din Romania!
www.agnosticfront.com
www.facebook.com/agnosticfront/
www.youtube.com/watch?v=7Mn1WN5yeag
 
MYRKUR
Cantareata si fotomodel danez, Amalie Bruun a pus bazele proiectului Myrkur din dorinta de a oferi publicului un alt fel de black metal. Proiectul a debutat in 2014 cu EP-ul "Myrkur", produs in totalitate de catre Amalie, si i-a adus adus artistei un contract important cu Relapse Records. Primul album de studio Myrkur, "M", a fost lansat in 2015 si a fost produs de catre Kristoffer Rygg (Ulver), avandu-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitara si Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr).
www.myrkurmusic.com
www.facebook.com/myrkurmyrkur/
www.youtube.com/watch?v=LaX-xAhTIcY
 
SEPULTURA
Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera.
 
Albume de succes precum "Arise" (1991), "Chaos A.D." (1993) si "Roots" (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui iubitor al genului, iar piese precum "Roots, Bloody Roots", "Arise","Refuse Resist","Ratamahatta","Territory" si "Attitude" se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.
www.sepultura.com.br/
www.facebook.com/sepultura/
www.youtube.com/watch?v=a0mDeaivvi8
 
BEHEMOTH
Polonezii revin la Bucuresti pentru un show de 90 de minute care va contine piesele care i-au facut celebri dar si piese de pe viitorul album al trupei. Showul face parte dintr-un set de foarte putine concerte pe care trupa le va sustine in Europa in 2017.
www.behemoth.pl/
www.facebook.com/behemoth/
www.youtube.com/user/Behemothofficial
 
BUCOVINA
Bucovina, trupa romaneasca ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, castigatoare a multor premii in ultimii ani la Galele Metalhead Awards revine in Bucuresti cu promisiunea de a oferi fanilor cateva surprize neasteptate!
www.facebook.com/officialbucovina/
www.youtube.com/watch?v=5Dx5p3a4yCc
 
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.
Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
 
Metalhead Meeting, our passion, they wouldnít understand.
www.metalheadmeeting.com
Un eveniment METALHEAD

0 comentarii: