Masha și Ursul, în premieră în România!

Au cucerit o lume întreagă și acum Masha și Ursul vin în sfârșit la București! Cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, prinde viață pe scena Sălii Palatului pe 13 mai în spectacolul “Borcanul Cu Miere”, o producție a companiei Trida! Inspirat dintr-un basm, adorat de copiii din 120 de țări, serialul a ajuns în primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil și pe Netflix. Spectacolul de la Sala Palatului va fi dublat în limba română. Organizator: Events. Recomandat de Digi 24 și Digi FM.
 
Inspirat dintr-un basm, Masha și Ursul este un serial de desene animate rusesc tradus în 25 de limbi. Canalul său oficial de YouTube este în top zece cele mai vizionate din întreaga lume (905.573.447 de vizionări). Episoadele Masha și Ursul înregistrează cifre impresionante: Jam Day – peste 76 milioane de vizualizări, Home-Grown Ninjas – peste 69 milioane de vizualizări,  Little Cousin și Get well soon!, fiecare peste 63 de milioane de vizualizări sau Recipe for Disaster, cu  peste 30 de milioane de vizualizări. Producțiile Masha și Ursul, peste 1000 la număr, s-au jucat până acum în 25 de țări, impresionând spectactori de toate vârstele.
 
Despre “Borcanul cu Miere”
Era liniște și pace în pădure până când Mashei i-a venit o idee incredibilă! Pe care, firește, a decis s-o împărtășească cu toată lumea din pădurea fermecată! Așa începe povestea “Borcanului cu Miere”... Eroii noștri vor avea parte de hohote de râs, de istorii interesante, de situații imprevizibile, pe care vor trebui să le rezolve cu decizii serioase! Masha, Ursul și fiecare creatură în pădure ne vor ajuta să înțelegem cum arată prietenia adevărată, cum ar trebui să ne luptăm cu obstacolele vieții, iar micuții oaspeții de la Sala Palatului vor fi încântați cu o mulțime de dansuri, momente muzicale și situatii comice, ce vor aduce magia în viața lor!
 
Pe 13 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 10.00, iar spectacolul va începe la ora 11.00. Biletele sunt disponibile la prețurile de 35, 49, 70, 91, 105, 140 lei (copii), sau 50, 70, 100, 130, 150, 200 lei (adulți), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele pentru meet&greet, moment ce la va oferi fanilor oportunitatea de a face poze cu personajele preferate, sunt disponibile la prețul de 50 de lei. Au accesul gratuit la spectacol copiii cu înălțimea de până la 90 cm. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti, Carrefour). 

0 comentarii: