Natalie Imbruglia cântă la București pe 29 aprilie

Natalia Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebra sambata, pe 29 aprilie la Beraria H din Bucuresti ! La 20:00 va asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena !

Biletele se pun in vanzare vineri, 10 februarie de la ora 11:00 AM pe www.iabilet.ro, la Beraria H si in reteaua de 1500 de puncte fizice din reteaua www.iabilet.ro/retea din toata tara si pana pe 15 martie au reducere 30% !


Turneul international acustic al celebrei artiste porneste pe 22 aprilie in Rusia si va include si Romania alaturi de tari ca Marea Britanie, Italia, Croatia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.


www.twitter.com/natimbruglia
www.facebook.com/natalieimbruglia
 www.instagram.com/natalie_imbruglia

Natalie Jane Imbruglia este o cantareata de origine australiana a carei voce a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita melodiei "Torn", o reinterpretare a piesei cu acelasi titlu ce apartine formatiei rock americane Ednaswap. "Torn" a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor si i-a adus artistei numeroase premii importante precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist" precum si trei nominalizari la premiile Grammy.


La 20:00 va asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena !


Biletele sunt disponibile incepand cu 10 februarie pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea la urmatoarele preturi:
- EARLYBIRD pana pe 15 martie: Categoria A - 135 de lei, Categoria B - 99 de lei, Categoria C - 70 de lei
- PRESALE pana pe 29 aprilie: Categoria A - 150 de lei, Categoria B - 120 de lei, Categoria C - 90 de lei
- LA INTRARE: Categoria A - 170 de lei, Categoria B - 140 de lei, Categoria C - 100 de lei

Harta categoriilor poate fi gasita aici: www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg


FOARTE IMPORTANT: Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa va rezervati si masa la Beraria H direct prin telefon la 0725 345 345 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si veti fi sunati inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email la vreau@berariah.ro . Nu se fac rezervari fara biletele cumparate. Toate biletele au loc la masa. Numarul de bilete este limitat.


Actrita, cantareata si fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock "Natalie Imbruglia - Alanis Morissette - Sheryl Crow" ce a dominat in anii '90 televiziunile si radiourile din intreaga lume. Materialele sale au fost vandute in zeci de milioane de exemplare pe intregul glob, iar albumul de debut "Left of the Middle" detine in continuare recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist". In 2004, Natalie a fost clasata pe locul 6 in topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografica i-a adus roluri in pelicule de succes precum "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau Underdogs (2013).


Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat in vara anului 2015 si este o incercare inedita si curajoasa de a reinterpreta intr-o maniera feminina si delicata nu mai putin de treisprezece piese compuse si cantate de voci barbatesti celebre. "Male" a fost primit foarte bine atat de critici, cat si de fanii artistei.


Referinte muzicale:
Torn - www.youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo
Wrong Impression - www.youtube.com/watch?v=3Vt0d9YlTC4
Shiver - www.youtube.com/watch?v=ZwAd_ag9Q0E

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

0 comentarii: