Concert Habanegra de Ziua Îndrăgostiților



Concert: Pasion de Arrabal – concert live Habanegra, 14 februarie, ora 19:30 @ceainaria ARTea

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, ARTea a ales să vă delecteze urechile şi sufletele cu un concert plin de pasiune.

În zonele mărginaşe ale oraşelor şi satelor din America Latină s-a născut o muzică la fel de fierbinte ca sângele oamenilor de acolo. Fie că e vorba de bolero son, merengue, pasillo, tango, milonga sau vals creol, fiecare melodie e încărcată de o trăire aparte, de la nostalgie la visare, de la tristeţe la explozia de bucurie, mereu dusă până la capăt, fără jumătăţi de măsură. 

Prietenii noştri de la Habanegra se întorc la Ceainăria cu Artă în formula completă pentru a ne dărui o altă seară de neuitat cu această muzică pătimaşă.

 
Ioana, de formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea. Puţine sunt cuvintele pentru a descrie felul în care o completează Luis Angel, Gilberto, Ernesto şi Raubel, muzicieni cubanezi, cărora muzica asta le curge prin vene, dar sigur vă daţi seama că împreună vă vor purta departe în spaţiu, în timp, în voi şi în afara voastră.

Mai multe detalii despre ei găsiţi pe pagina Habanegra

https://www.facebook.com/Habanegra-141256216045021/?fref=ts

Suport artisti: 30 ron
Rezervari: 0773 303 113 (între orele 14-22)

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/257625054665617/

0 comentarii: