Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Luna februarie vine cu multe vesti si noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.
 
Pentru prima data in istoria sa de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, impartiti pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima data cand prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene. Asadar, si numarul formatiilor participante va creste.
 
In ce priveste confirmarile, ANNIHILATOR va ocupa pozitia de headliner in prima zi a festivalului, 10 august. Considerata cea mai de succes trupa canadiana din istoria muzicii metal, Annihilator se bucura de un palmares impresionant ce numara peste 15 materiale full-length si vanzari de milioane de discuri in toata lumea, iar trupa fondata de legendarul Jeff Waters ramane la fel de emblematica si in 2017.
 
Din Texas, membra a prestigiosului Southern Lord Records, POWER TRIP vor ajunge pentru prima data in Romania, la fel si THREAD OF OMEN, grup din Africa de Sud ce va bifa primul concert sustinut vreodata la un festival european.
 
GRIMEGOD vor sustine un show aniversar ce marcheaza 20 de ani de la lansarea albumului Dreamside Of Me, in timp ce DIAMONDS ARE FOREVER revin la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou material discografic.
 
Tocmai din Stockholm, o mostra de black metal, thrash si punk oferita de ANGREPP, GIVE EM BLOOD revin in Romania cu un nou material discografic, in timp ce AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT, noua senzatie a scenei underground autohtone, va ajunge pentru prima data pe scena festivalului.
 
Vorbin de showuri speciale, TAINE - una din cele mai vechi si emblematice formatii ale scenei autohtone - va oferi publicului un recital de 60 de minute ce se va dovedi cu siguranta o experienta muzicala aparte.
 
Confirmarile se incheie cu trei reveniri pe scena festivalului: KULTIKA, BLACKSHEEP si ALLOCHIRIA, cei din urma revenind cu un nou material discografic.
 
Abonamentele sunt disponibile in retea nationala si internationala, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibila mai jos.
 
270 lei  = 2.02 - 09.07.2017
300 lei  = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului
 
Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.
 
La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

0 comentarii: