Concert FINK la Control pe 7 octombrie

Renumitul artist britanic Fin Greenall, pe numele sau de scena, FINK, revine alaturi de trupa sa la Bucuresti dupa showul sold out din 2015. Evenimentul va avea loc la Club Control, sambata, 7 octombrie de la ora 20:00.
FB event.
 
Dupa lansarea "Fink's Sunday Night Blues Club Vol. 1", FINK se alatura celor doi muzicieni de exceptie, Tim Thornton si Guy Whittaker dar si unor invitati speciali de marca pentru a lansa un nou album si pentru un nou turneu mondial, care include si Romania. Mai multe detalii, in curand !
 
Cu o activitate de peste 20 de ani in lumina reflectoarelor, 9 albume dinc are doua live si colaborari cu John Legend, Amy Winehouse sau Professor Green, FINK promite un show de senzatie la Bucuresti pe 7 octombrie.
 
Biletele se pun in vanzare pe 1 februarie online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro iar primele 100 de bilete costa doar 75 de lei. Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 85 de lei in presale urmand ca la intrare, daca vor mai ramane, acestea sa coste 100 de lei. Se pun in vanzare doar 450 de bilete, in total.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.
 
Reteaua iabilet.ro: Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Un eveniment beatfactor powered by BestMusic Live Concerts

0 comentarii: