Ultima saptamana in care trupele se pot inscrie la OSTRINGPerioada in care trupele se pot inscrie pentru OSTRING Metal Battle se incheie pe 1 martie. Pentru inscriere trimiteti presskit-urile, riderele tehnice, demo-urile  și video-urile voastre pe adresa: contact@ostring.ro. Editia OSTRING 2017 aduna trupele underground din sapte tari. 
 
OSTRING 2017 se desfasoara in Romania prin 5 semifinale – Muntenia la Bucuresti (Quantic), Moldova la Suceava (31 Motors Club), Oltenia la Ramnicu Valcea (Aby Stage Bar), Banat la Timisoara (Daos Club) si Transilvania la Cluj Napoca (Hard Club).

 
Lista premiilor OSTRING 2017:
-          Slot Metalhead Meeting
-          Slot Rock’n Iasi
-          Slot Autumn Souls of Sofia
-          Mentiuni: sloturi deschidere concerte

 
OSTRING este conceptul la care se lucreaza de cativa ani si are ca scop depasirea “barierei” dintre lumea metalului din Estul Europei si cea din Vest. Asa cum stim, trupele din Estul Europei (cu exceptia Poloniei) cu greu reusesc sa urce pe scena festivalurilor mari occidentale sau alaturi de o trupa legendara si asta nu din cauza lipsei de valoare, ci mai degraba din cauza factorului logistic. Conceptul isi propune ca scop de durata medie sa ofere inca o cale artistilor din est sa depaseasca acest impediment.

 
Tinta acestei manifestari cu caracter competitiv este incurajarea profesionalismului si promovarea trupelor underground.

 
Finala OSTRING 2016 poate fi urmarita aici - https://www.youtube.com/watch?v=HCPeGERf36g

 
Evolutia proiectului a fost gandita gradual, in primul an pornind de la un nucleu format din cateva tari vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Romania), urmand ca in editiile urmatoare conceptul OSTRING sa se extinda in toata Europa si de ce nu, pe celelalte continente.
OSTRING este o arena a metalelor. O arena in care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiati cu un slot pe scena principala a unui festival, alaturi de trupe legendare. Prin pozitia pe care o au in cadrul lineup-ului, au ocazia ca in fata lor sa gaseasca fani care ii respecta, care au venit sa-i vada pentru ca sunt cei mai buni. Vremurile bune sunt acum!

 
Ne-am bucura enorm sa vedem o multitudine de trupe cu potential printre inscrisii din Romania. Trupe care nu au uitat placerea de a evolua pe scena, trupe care nu au uitat sa lupte!

 
Pentru regulament si alte detalii puteti accesa siteul www.ostring.ro

Adresa pentru inscrieri: contact@ostring.ro
Informatii: office@ostring.ro
Inscrierile sunt posibile pana in data de 1 martie, ora 23:59.

0 comentarii: