Concert Beatles n Jazz



Pe 27 februarie va avea loc la Teatrul Național (Sala Pictură, ora 19.00) spectacolul Beatles ‘N’ JAZZ.
Cei care vor aduce în fața publicului acest proiect sunt unii dintre cei mai talentați și versatili ai noului val de muzicieni din România.
 
ADRIAN NOUR - actor, dansator și cântăreț, cu o voce impresionantă de infinite culori, accente de forță și sensibilități vibrante de o expresivitate tulburătoare, cunoscut publicului din nenumăratele producții ale teatrelor bucureștene sau din participarea la cunoscutul show tv “Vocea României”. ADRIAN NOUR împreună cu CATALINA BETA, una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de Jazz românești a ultimilor ani, o prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi pătrunzătoare, o voce care "îmbracâ în catifea" şi colegii lor instrumentişti, ADRIAN FLAUTISTU- bass, CIPRIAN POP- chitară, ALEXANDRU BORSAN -pian, IULIAN NICOLAU- tobe, vor fi protagoniştii unei seri de jazz de excepţie si vor explora într-o manieră jazzistică non-conformistă celebrele hituri Beatles.
----------------
Trupa britanică BEATLES a revoluționat anii '60 în materie de muzică, fiind unul dintre cele mai influente și inovatoare fenomene ale epocii rock. Începând inițial cu piese care combinau într-o manieră originală elemente de rock&roll , pop-rock și blues-folk-jazz, Beatles-ii au început mai tarziu să experimenteze cu mai multe stiluri muzicale, de la balade pop și muzică indiană la muzică psihedelică și hard-rock, încorporând în piesele lor și elemente clasice și folosind tehnici de înregistrare neconveționale și inovatoare. Compozițiile lor sunt dimante pure, de o bogație incomensurabilă melodică, armonică și ritmică.
 
The Beatles este cea mai bine vândută trupă din istorie iar nenumaratele hituri dăruite lumii continuuă să servească drept sursă de inspirație celor mai buni muzicieni ai lumii.
 
Spectacol găzduit de TEATRUL NAŢIONAL BUCUREŞTI “I.L. CARAGIALE”.
https://youtu.be/yBHaR6XbxMA
https://youtu.be/Rhk354esYs0
 
Biletele se găsesc la Casa de bilete a Teatrului Naţional București şi online pe :
http://www.bilet.ro/event.php?id=9543
https://www.mystage.ro/bilete/beatlesnjazz-400/#/r=1569&s=963
Preţ bilete: cat. VIP-99 ron; cat.I-80 ron; cat II -60 ron
 
Asociaţia Culturală SpectacolArt Bucureşti
Asociaţie culturală specializată în organizarea, producţia şi crearea de spectacole de muzică, teatru şi dans, management artistic şi planificarea turneelor artistice.

0 comentarii: